Cit mai cistiga un comisar de mediu? Ca cita treaba face, stim

17 Noiembrie 2023, 14:52 | 1893 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Garda

Cit mai cistiga un comisar de mediu? Ca cita treaba face, stim... 8.537 lei lunar, suma compusa din: 7.470 lei salariu de baza + 720 lei spor conditii vatamatoare, caci altfel te musca mouse-ul de mina si iti sare tastatura in cap + 347 lei indemnizatie de hrana, ca trebuie sa manince si gura lor ceva seminte de sorica!

Numele lor la stilpul rusinii mediului: Horumba Gabriela Sanda, Simionescu Cristian Emil, Zarzar Cristian Constantin, Tecsor Florinel Eugen, Iancu Catalin Dan, Ograzeanu Costin!!! Ba, vor retroactiv banii pe un an jumate in urma, indexati cu rata inflatiei si cu dobinda legala penalizatoare!!!

Numai lu ala micu: Lungu Madalin i-a dat Tribumalul Teleorman eject, motivul fiind clar: ,,Ba tu esti comisar ,,pirit" chiar daca o faci pe reclamantul"!

Lipsesc din aceasta lista Mihai Serban si Andrei Viorica singurii comisari adevarati, care cu profesionalism si modestie, duc greul in inspectiile de mediu! Restul: ,,la placinte inainte, la razboi inapoi"

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Mr. Miyagy pe 20 Noiembrie 2023, 09:59
#5
Serban Mihai profesinist si modest?
Hai ca ma faceti sa rad cu Serban al vostru, cata modestie, a fost pus politic in functia de director la APM si la GNM, nu mai are sprijin politic de la Nitulescu. Nu mai are unde sa-si puna poza pe usa de la birou?
Lenuța pe 19 Noiembrie 2023, 07:11
#4
poluare maximă
Asa este, pe riul Sîi nu mai exista nici-o broasca !
Ilenuta sur didina pe 18 Noiembrie 2023, 16:24
#3
Comisar alături de doctori vet.
La garda de mediu este la ca bsv (bSina sanitar veterinara tr )sau DSV unde se iau bani degeaba și se ascund boli majore cuma ar Pesta porcina africana,lăuntrică influența primarilor care sunt și doctorii veterinari de profesie,și a proteja ginerele și fata,ca sa nu aplice legea,și sa primească despăgubiri de l stat pentru animale,sub protecția Conducerii. Dsvsa -tr și in special al directorului.,dsvsa tr.,care are interese. Economice . Trebuie sa vina DNA.
Incimod pe 18 Noiembrie 2023, 15:45
#2
Faceți va datoria !
Comisariatul de mediu verifica apa deversată din stațiile de epurare ?

Cum e posibil că pe Râul Săi,de la Pleasov până la Dunăre,sa nu mai existe mirmoloc,peste,broasca ?
Tibi pe 17 Noiembrie 2023, 15:28
#1
S-a strigat bingo!
Zi-le domnu Geo! Zi-le domnu Geo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.