Nu e nicio surpriza! Florica Ica Calota, deputat PNL Teleorman, a trecut la AUR

13 Noiembrie 2023, 16:47 | 1795 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Calota

Acest "cameleon" era de asteptat sa-si schimbe culoarea politica. Mai bine ca a plecat de la organizatia Turnu Magurele. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Laura pe 14 Noiembrie 2023, 21:16
#8
Surprizele vor aparea la anul
Bai frati romani,voi ori n-ati inteles nimic din tot ce s-a intamplat in Romania,jud.Teleorman si Turnu Magurele,timp de 33 de ani,sau dormiti si azi?Cine a condus tara si judetul,si a luat decizii atatia ani?Si PSD si PNL nu sunt altceva decat o adunatura de neamuri,fini,nasi,veri,unchi si alte persoane apropiate de putere puse pe functii publice doar ca sa sec*rizeze voturile catre PSD si PNL,date in toti acesti ani.Nu ati vazut droaia de angajati din ultimul timp,ce paraziteaza institutiile statului si care taie zilnic frunza la caini.Orice fabrica sau firma care isi inchide portile,are si a avut mereu disponibil personal bun de angajat la primarie,nu conteaza varsta sau pregatirea,conteaza doar apropierea si slugarnicia fata sefii fratiei dintre PSD+PNL. Daca astia vor reusi sa ramana in continuare la conducerea tarii,a judetelor si a oraselor,ne-am semnat sentinta la sclavie pe viata,tineti minte.
Pnl pe 14 Noiembrie 2023, 21:10
#7
Holera galbenă
Pentru Andrei de la 5, TOȚI așa ziși pnl-isti au cotit la Sfânta stângă; Gigi Teican (c*r),Sosoaca de Catanga, bodo hingherul,măgaru.....
Andrei pe 14 Noiembrie 2023, 18:59
#6
O părere
În Turnu Măgurele, liberalismul s-a născut mort. Vă amintiți de Florin Mihai, care se dădea mare liberal? Ce sa vezi, acest pomanagiu, a bătut palma cu Curtea, iar nevasta lui, a fost angajată la primărie. Dar de eternul milog Georgică Păunescu, va mai amintiți? Și el se dădea liberal, pentru functii, bineînțeles. Toți pomanagii și profitorii care se dădeau liberali, au virat-o la stânga, pentru propriile interese.
Pnl pe 14 Noiembrie 2023, 14:19
#5
Holera galbenă
De când l-au gonit pe Cracea s-a ales praful de pnl în Turnu Măgurele. Au rămas veșnici pomanagii, Burghiu cu postarita, Musat însetat după funcții, Mangaru...... Fără pnl în 2024!
Gogu Pintenogu pe 14 Noiembrie 2023, 10:44
#4
Cine il recomanda pentru AUR?
Sa intelegem ca nu a mai avut loc la PSD? E plin si acolo de c*rve politice. Lasa ca se mai duc si pe la AUR, ca doar are o experienta bogata in spate care conteaza foarte mult si mai ales il recomanda vocea si talentul.Votati dragi patrioti ca o sa traiti in puf cu de ale nea Ică!
Ovi &Dora; pe 13 Noiembrie 2023, 19:44
#3
FARA TRASEISM POLITIC
Oameni noi,tineri cu viziune,buna pregatire si ceva cunostinte despre politica,nu toate fosilele cu un trecut dubios.Nu vom putea depasi aceasta perioada grea decat printr-o reala schimbare.
Ziare pe 13 Noiembrie 2023, 19:42
#2
Praf și ulbere
S-a ales praful de PNL,pirvulescu infractor și plagiatorul lui Dragnea,ica calota. Mare trădător.,cina va mai trăda .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.