Video 14.500 de apometre inteligente vor monta angajații Apa Service, în blocurile din municipiul Giurgiu!!!

13 Noiembrie 2023, 10:45 | 1373 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Apometru

De mai bine de o săptămână, în blocurile din municipiu a început montarea celor 14.500 de contoare inteligente, pe bani europeni. Apometrele vor fi montate, gratuit, iar angajații Apa Service trebuie să monteze toate contoarele până la finele acestui an.

Montarea dispozitivelor a început în cartierul Tineretului și va continua după un program pe care cei de la Apa Service îl vor anunța din timp, pentru ca giurgiuvenii să poată fi acasă şi să poată permite accesul în locuințe al instalatorilor și semnarea proceselor verbale.

Noile contoare montate de Apa Service, aduc multiple beneficii atât pentru operator, cât și pentru consumatori: locatarii nu vor mai fi nevoiți să citească apometrele, fiecare locatar care își va crea un cont pe platforma societății va putea vedea consumul de apă din oră în oră, automatizarea procesului de facturare în timp real, giurgiuvenii vor putea vedea în timp real dacă au pierderi, reducerea costurilor și consumurilor privind producția de apă.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, având o valoare (cu TVA) de 11.702.308,19 Lei, din care contribuție APA SERVICE SA GIURGIU este de 590.032,35 ei.

In Teleorman, gargaragiul Dragusin impreuna cu ginerele lui Dragusin au facut sedinta de partid cu presedintii de asociatii, care sint si agitatori politici pesedisti si membrii independenti in comisiile de votare si au zis ca: "Nu se poate decit daca platesc cetatenii, ca nu ne lasa legea!" Iete ca la Giurgiu se poate!

Dumitru Beianu de la Giurgiu este penelist, deci poate! Dragusin, Gurban si Gadea de la Teleorman sint pesedisti-comunisti, deci impotetenti!

Dragusin tine cu dintii de apometrizarea facuta de Nae Tatu (prietenul sau) si Teodor Frumosu (socrul sau)!!!

Nicolae Tatu nu a fost singurul acționar și administrator al firmei SC NIKVIC SRL, el și-a “găsit” asociat un pensionar din Alexandria. Nimic anormal, numai că total întâmplăror, pensionarul pe care l-a “găsit” prin oraș a fost Teodor Frumosu.

De aici și prietenia trainică a lui Victoraș cu asociatul socrului, Nicolae Tatu. Probabil ca daca in Alexandria s-ar da pe mina lui Nae Tatu si a lui Dragusin, apometrizarea cu contoare inteligente, cu sigurnata s-ar face, chiar daca socrul e mort! Mort-mort, dar voteaza!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gigi pe 18 Noiembrie 2023, 18:49
#6
Nu ma faceți pe desteptii
Baaa, Ioane, suntem mulți care avem apometre noi, omologate, luate asa cum i s-a indicat de către cei de la ApaServ, de la firma sora, Pro Invest. Asa ca că mucles, căutați hoții în alta parte.
ion pe 15 Noiembrie 2023, 20:34
#5
trebuie apometre noi
Apometrele din locuinte nu mai au verificare metrologica de peste un deceniu, au abateri sau nu inregistreaza debitul mic! Cel putin pana la contorizarea la intrarea in bloc sau scara n-au avut nici o valoare decat pentru cei cinstiti restul a consumat cat a vrut.
Angela pe 14 Noiembrie 2023, 12:51
#4
Hai s-o vedem si p-asta
A inceput campania electorala si conducatorii nostri se-ntrec in minciuni si promisiuni.Cine a furat startul,PSD si PNL,desigur.Dar la intrarea in reteaua de apa exista un apometru general,asa,ca sa stim si noi ce cantitate de apa distribuie ApaServ,si cata se factureaza.Ca daca adunam cata apa livreaza catre consumatori,cat este aratata pe facturi,apa in oras ar trebui sa ajunga pana la brau,adica sa inunde intreg orasul.Daca se va implementa o astfel de masura,cu certitudine ApaServ se va afla la limita falimentului ori personalul va fi limitat la doar cateva persoane.Spor la munca si frana la furat.Dupa alegeri,intreaga societate va intelege disperarea pentru lipsa banilor,dimensiunea minciunii si a lipsei de solutii si masuri contra furtului din banul nostru.Si sunt tare convins ca se vor inmulti si actiunile in instanta fata de aceasta companie mafiota,asemenea celei de la gunoi.
Niste cetateni buni platnici pe 14 Noiembrie 2023, 10:35
#3
Ce rol mai au apometrele din locuinte?!
Asa este,consumul trebuie taxat doar la indexul de pe apometrul din locuinta,si nu umflat cu pierderile celor de la SC ApaServ.Pe ei cine-i penalizeaza pentru desele opriri,pentru slaba calitate a apei si pentru faptul ca se fura apa din retea,apa pe care o platesc prostii.Cum e posibil ca pe factura sa apara un consum al apei mai mic decat cel de la canal,suntem cu totii plecati cu sorcova?Opriti-va din furat,ca nu toti suntem prosti.Primaria a pus batista pe tambal,sustine toata aceasta mizerie numai de dragul voturilor,oamenii nu conteaza.
Inteligente pe 13 Noiembrie 2023, 21:03
#2
Mai inteligente,
Mult mai inteligente decât consumatorii. Adevărate intelectuale.
Vin alegerile,asteptam FAPTE nu VORBE pe 13 Noiembrie 2023, 19:34
#1
DISTRIBUTIA NU DA CU CONSUMUL
Poate fi un lucru bun,dar si o noua gaselnita de a fura cetatenii.Nu am spus-o eu,ci unii care chiar stiu,si anume ca toate aparatele de contorizare a apei,gazului si a c*rentului electric,sunt in primul rand in avantajul furnizorilor.Ati vazut unde sunt facute marea majoritate a contoarelor,in Republica Moldova?De ce,noi nu suntem in stare sa realizam o tehnica corecta de masurare a ceea ce consumam?Contoarele care ne-au fost indicate spre achizitionare s-a spus ca sunt omologate.Daca s-ar face o contorizare corecta,macar la apa,consumul inregistrat nu va putea fi egal cu consumul real distribuit.Ni se adauga intr-un mod mafiot in facturi,toate pierderile de pe reteaua de distributie a firmei ApaServ.De ca trebuie sa prostii care platesc smecheriile unor hoti?NU MAI PLATITI DECAT METRII CUBI CE SUNT INREGISTRATI LA APOMETRELE DIN LOCUINTE!!RESTUL SUNT PIERDERILE LOR!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.