Accidentul de la Piatra: Politia Zimnicea (Ioan Niculae e de acolo) incearca musamalizarea cazului si scoaterea cat mai putin vinovat a soferului Opelului

11 Noiembrie 2023, 23:21 | 2343 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Accident

Opelul implicat in accident are numarul de inmatriculare TR 01 BRO.  Soferul Opelului este baiatul unui lautar din comuna Piatra.

Politia Zimnicea se misca greu si spre minimalizarea faptelor soferului. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un motociclist pe 12 Noiembrie 2023, 11:13
#2
FRATIA POLITIEI CU INTERLOPII
In fiecare zi ne arata presa din online si tv despre activitatile multora dintre angajatii din Politia Roamna.Vedem din ce in ce mai multi copii si tineri care consuma substante interzise.Agenti sau ofiteri drogati,bauti si complici cu infrarctorii,nefacandu-si datoria pentru care sunt angajati,ci mai mult,prinsi in activitati infarctionale,alaturi de politicieni sau cetateni implicati in fapte infractionale.V-ati pus intrebarea:Catre ce se indreapta Romania,care este viitorul generatiilor care vin dupa noi?!
Dumitrascu fost comandant pe 12 Noiembrie 2023, 07:38
#1
Ia fost eu la putere
Tot ce se întîmplă in Miliția lui dumitrascu l(? Fost) se datorează pregătiri și educației pe care a primit-o fostul comandant de la Peter pene in Țarcul zorilo la Vinatoare,apoi a primit educație de la carmen Dan și Liviu Dragnea,cind sta de paza la ora de sex dintre cei doi (Mumuu cont cel mai mult ) .Așa pregătire a avut șeful mare așa pregătire au și milițienii de acum.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.