Video Nici dacă s-ar ocupa de FAMIGLIA STĂNESCU timp de 1 an, TOT DNA-UL, nu ar termina cu MAFIA STĂNESCU

09 Noiembrie 2023, 12:04 | 1564 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Stanestii
Nici dacă s-ar ocupa de FAMIGLIA STĂNESCU timp de 1 an TOT DNA-UL nu ar termina cu MAFIA STĂNESCU
PS: MAI EXISTĂ Directia Națională Anticorupție?
Voi să îi votați și la anul că și ei împart cu voi. De la sursa
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ciolaculee.... Marcelee..... pe 21 Noiembrie 2023, 17:01
#7
Ce faci cu fosilele preistorice comunistoide?
Mafioții Stanescu și toată gașca lor de hoți. Noi oltenii nu-i mai suportăm. Scapă-ne de ei. Ajunge, le ajunge !
Ascultam parerile tampite ale unor slugi pe 11 Noiembrie 2023, 10:23
#6
#5 Corect punctat!
Ce face cel de la postarea nr.4 nu este decat o diversiune tipica PSD,si de a distragere a atentiei de la lucrurile reale si importante care se intampla in politica romaneasca de rahat.A abate atentia de la informatii ale momentului si a muta vina in alte cauze decat cele care prezinta interes,sunt metode sec*risto comuniste.Reminiscentele si obiceiurile regimului trecut au ramas de actualitate si sunt credibile doar catre prostii complexati si frustrati.Si pentru o mai buna comunicare si informare dintre cei ce scriu aceste articole,si cei ce citesc,ar fi indicat sa nu mai dea drumul postarilor ce nu au legatura cu articolul de pe site.In acest fel s-ar elimina toate ineptiile scrise de catre niste semianalfabeti,si care nu au nicio relevanta cu felul in care se transmite o informatie,si rolul ei.
Băi #4 pe 10 Noiembrie 2023, 15:01
#5
Ești prost ?
Sau ești plătit să fii prost. Aici este un articol despre mafioții Stănescu. Dacă ai minte, ceea ce nu se vede, scrie la altă rubrică. Dar eu cred că vrei s-o bălmăjești, să schimbi direcția intenționat, să nu se mai știe despre ce e vorba. Nemernicule! Ajunge o măciucă la un car cu oale.
Liviu giurgescub pe 10 Noiembrie 2023, 10:45
#4
Pesta porcina africane. La bsv trv(DSV)
La Bsv tr,basina sanitar veterinara condusă de directorul beucă a apărut pesta porcina africana,la Dobrotesti,ia bsv -ul a încercat sa o ascundă. La dobrtesti nu se găsește medic veterinar deorece a fost. Rapit la peretu si sta pe carpeta de la peretu .iar la Dobrotesti este dezastrul,Costy doctorul spune ca are pile la ciociu presdentinte ANSVSA acolo la Dobrotesti nu trebuie sa se dea despăgubiri la exploatații tip apia,deorece nunindeplinesc condittile de biosec*ritate .
Delia pe 09 Noiembrie 2023, 19:20
#3
Politica romaneasca e plina de hoti dovediti
Absolut lafel sta problema si in cazul Clanului Dragnea,daca nu si mai rau.S-a stins cazul TELDRUM,Belina,iar puscariasul e liber si sta cu fundul pe sute de milioane de euro,toate rezultate numai din bani publici.Hoteluri,terenuri agricole si intravilane,si alte proprietati in afara tarii,ramase in proprietatea unor interpusi,fara sa-l intrebe cineva de sanatate si din ce traieste viata de lux,de ani buni.E atata treaba cu politicienii nostri,ca nici 10 DNA-uri nu ar fi suficiente ca sa le poata rezolva.In Romania este un jaf la adresa banului public,cum nu gasim nicaieri in lume.
Gabriel p***daru pe 09 Noiembrie 2023, 13:56
#2
Tare,tare,tare
Așa cum este stanescu. Acum așa a fost și Dragnea,dar. Copii lui stanescu sa nu facă ce a făcut prostul de fiu a lui Dragnea. Cind l-a prostit pe Dragnea alături de Ilie dragne(pergasus) prosteală pe care i-a dat-o lui Dragnea,o poate confirma un domn pe nume de Tianu gabriel.,o persoana de o inteligenta rară in prostie și analfabet funcțional provenit de la Nicolae Bălcescu . Acest domn l-a slujit pe fiul lui Dragnea iar acuma l-a dat afara de la NUTRElo și a rămas ca prostul in tunurnu Măgurele.
Buzatu de la Vaslui pe 09 Noiembrie 2023, 13:41
#1
E rupt în c*r
Față de Stănescu de la Olt. Olteanu,,oț", se,,desc*rcă". Cum de poate ține minte toate încrengăturile, că numai să le asculți te apucă amețeala. Oricum îi va veni și lui ziua când va de seamă de toate. Când se va aștepta mai puțin. Trebuie, în toată această împletitură, încrengătură, să fie și o verigă slabă. Poate mai multe verigi slabe.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.