Nemtii, suedezii, norvegienii, slovacii cumpara locomotive Softronic fabricate la Craiova

09 Noiembrie 2023, 10:08 | 1116 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Softronic

Softronic Craiova a realizat săptămâna trecută probele pe ruta Craiova – București – Constanța cu locomotivele Transmotana 076 și 077, acestea fiind unitățile 19 și 20 pentru Green Cargo Suedia.

Testele vizează anduranța locomotivelor, viteza maximă de 160 km/h și sistemul de comandă multiplă cu care sunt echipate acestea, linia București – Constanța fiind singura linie pe care se circulă cu 160 km/h în regim comercial în România. Ca de obicei mobilitate.eu a fotografiat locomotivele în teste, în zona București Băneasa.

Mai mult despre Softronic

Început în 2018 cu livrarea locomotivelor Transmontana 032 și 033, primele două modele ajunse în Suedia, în numerotarea Green Cargo Mb 4001 și Mb 4002, contractul cu Green Cargo a cuprins inițial 16 unități, livrate până în 2021. Până atunci, în urma confirmării performanțelor și eficienței locomotivelor pe căile ferate din Suedia, operatorul Green Cargo a decis continuarea achiziției noilor locomotive de la Softronic Craiova.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Am văzut pe 09 Noiembrie 2023, 13:58
#3
La știri la tv
Imagini din Fâșia Gaza. Oamenii fugeau care încotro, fiecare cu ce avea, mașină, sacoșe, cărucioare, și, nu puțini, cu niște atelaje la care erau înhămați măgari. Nu era nicio diferența între Fâșia Gaza și Fâșia PSD Teleorman a califului Dracnea. Șî voi îndrăzniți să visați la Suedia, la Norvegia...... Treziți-vă, priviți adevărul, realitatea ! Cam asta e, mai ales în sate, măgarul și poate la cei mai înstăriți o capră.
Bombonetev pe 09 Noiembrie 2023, 11:20
#2
Tren deraiat
Dragnea a fabricat troncaricile,dar sa vezi ce va fabrica fiul sau va face fabrica de chiloți la Segarcea lingă ferma de bovine .
Noi nu suntem pe 09 Noiembrie 2023, 10:22
#1
Nemți, suedezi, norvegieni
Noi avem trocariciile PSD. Fabricate la Giuvărăști de firma patronului Dragnea & Co.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.