Drogurile din lucernă au ajuns și la Segarcea-Deal. Un țap tânăr, din Lița, a fost prins, în toiul nopții, când conducea sub influența drogului lucernabis

06 Noiembrie 2023, 20:52 | 2797 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Lucerna

Lucerna e o iarba psihoactiva?! Nu are ce sa fie.  

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cazul unui tânăr de 18 ani, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Segarcea – Deal, deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 03/04.11.2023, în jurul orei 00:30, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Lița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Segarcea – Deal.

Procedând la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat faptul că nu se afla sub influența alcoolului, însă în urma testării cu aparatul drugtest au reieșit indicii cu privire la o posibilă prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Continuare la #4 pe 08 Noiembrie 2023, 13:45
#4
Le taie foamea. Nu au ce să mănânce .
Cam în halul ăsta de foame au ajuns și băștnașii din Romănia. Poate ați văzut în documentarele tv. în ce sărăcie trăiesc cei din America de Sud. Cam așa sărăcie a început și aici .
Bombo pe 07 Noiembrie 2023, 21:03
#3
Educație ratata
Fiul lui Dragnea a fost prima persoana car l-a dus pe Dragnea l-a pușcărie. Afirmația a aparținut lui Emil lungu. Consilierul de taina a lui Dragnea de la. Prefectura și CJ. Teleorman..Acest adevăr Emil lungu i la spus fostului director de la ferma salcia.,numele nu-l știm,dar. Ca pregătire. Era medic veterinar ..a fost director între ani. 2008 și 20-5 . .aceasta persoana deține foarte multe adevarururi și a stat foarte mult timp in teldrumul. Lui Dragnea condus de Peter și bomboleta pene.
De la Olteanca pe 07 Noiembrie 2023, 08:56
#2
ASTEPTAM FINALIZAREA ANCHETEI PENALE
Li se usuca burta de foame si ei se drogheaza.Se stiu atatea despre consumul de droguri de catre persoane cunoscute,iar cei din Politia Turnu dezmenbreaza masini,isi vad de ale lor si asteapta linistiti pensia.
Stolojan pe 07 Noiembrie 2023, 01:48
#1
Sat fără stapini
În Lita sunt 10 persoane care se droghează băiatu lui H.rel ci.pit e șefu lor el aduce marfa și da și la copii în vârstă de 14 ani politia din com Lita nu face nimic unul cu oile celalalt polițist Armenu cu stupi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.