Dezbatere si zbatere. Lanturile de la gatul primarilor. Ce ar trebui sa faca o primarie pentru dezvoltarea economiei locale. Restaurantele, macelariile ar trebui sa prepare, proceseze, si din produsele locale

30 Octombrie 2023, 09:44 | 1240 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Mancare

Lanturile economice - Restaurantele, macelariile, magazinele alimentare ar trebui sa vanda si sa prepare si din produsele fermierilor locali.

Primaria trebuie sa se implice pentru realizarea de parteneriate intre fermieri si cei care desfac, prepara si comercializeaza mancarica.

Ne place cand mergem la munte si cautam sa mancam traditional.

In primul rand trebuie sa ne dezvoltam prin noi insine si dupa sa asteptam de la altii.

Propunem o dezbatere si o lectie pentru desteptii din primarii. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Anatonel pe 31 Octombrie 2023, 08:43
#1
Hai ca sunteti amuzanti
Pai,de unde atata viziune si pricepere la niste inginerasi si subinginerasi fugiti de pe la CIC,IME,duduind de-atata competenta?Au ales politica pentru e mai usor sa razbati in viata,decat sa-ti arati pregatirea pe care pretinzi ca o ai.S-au insurubat pe niste functii,unde nici macar ei nu stiu ce e cu ei acolo.Au lins si inca mai ling dosurile unor sefi avizi de putere,neintelegand cu ce se mananca o administratie publica locala,executand la comanda orice li se spune,si unde este vorba de viata si destinele a mii si mii de cetateni.Iar noi acum trebuie sa-i banuim de fapte marete?Acolo este locul tinerilor bine scoliti si pregatiti,pentru ca al lor este viitorul,iar pentru asta trebuie promovati si sprijiniti,daca si au de catre cine.Numai ca este prea dulce puterea si dorinta la inavutire,dublate de lacomie si huzur.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.