Liviu a lu Electricu' isi face parc! Fotovoltaic, nu auto! Nu unu, ci doua! Pentru cei ce ii poarta numele

05 Octombrie 2023, 17:49 | 1607 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Liviu a lu Electricu' isi face parc! Fotovoltaic, nu auto! Nu unu, ci doua! Pentru cei ce ii poarta numele: Stefanut (South Sun Energy) si pentru Maria-Alexandra (Stahl Energy)!

Daca n-a fost sa fie Hidrocentrala de la Turnu-Măgurele pentru tot poporul (ca n-au vrut bulgarii), macar pentru familie ceva curent gratis sa fie!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Angajat pe 07 Octombrie 2023, 09:29
#3
Hotel
Gata tata,sa rezolvat și cu Hotelul la rezolvat Ștefăniță.

1000000 Euro
Z pe 07 Octombrie 2023, 07:19
#2
TOTUL NUMAI DIN BANI CINSTITI
Daca nu exista marele hot Livache,fetita lui intindea folia pe solar impreuna cu mamica ei,ghicitoarea Bombonica,iar umflatul ala de fis-su cara produsele provenite din solarul de la Giuvarasti al *renumitului*agricultor,Petrache.Dar modalitatea si amploarea in care s-au facut asemenea investitii,a verificat-o cineva?De unde au provenit purcoiul de bani investit?Cetatenii au uitat mult prea repede de catre cine au fost condusi atatia ani,si felul in care a fost tinut in saracie si minciuna un judet,doar prin simpla lor ignoranta si nepasare.

Ati votat atatia ani PSD,numai pentru ca ei sa fie bogati,iar voi sa ramaneti saraci.Asta a fost reteta unor sarlatani intrati in politica doar pentru a se imbogati pe spinarea multimii naive si necunoscatore de adevar.Continuand in acest mod,voi veti ramane lafel de saraci,iar ei si mai bogati.
Y pe 05 Octombrie 2023, 21:29
#1
......
Prostim oameni cu telefonul. Boilor ce sunteți în Guvern și Parlament.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.