Exclusiv! Dovada hotiilor si a coruptiei - Tismanaru Cristian, primar Dracea, are legaturi stranse cu comisarul de Politie Cazanaru Laurentiu Ionut

24 Septembrie 2023, 13:48 | 2953 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Terenul de la Comarnic
Comentariu
Ionica de la Crangu pe 24 Septembrie 2023, 10:31
#1
Alo, Domnu Ciolacu, se aude si pe la guvern?!
Facem o mica prinsoare ca daca se scormoneste mai adanc se va regasi in povestea asta si numele lui Dragnea? In afara de vestita si deja cunoscuta firma WFA-Ion Florian, cu legaturi si influente prin Min.Dezvoltarii si cu manta prin SC Teldrum SA, si un amestec extrem de toxic cu membrii de vaza de prin PSD. Hai, la treaba baieti de la DNA, ca e mult de lucru in Teleorman. SRI, Parchetul si Inspectoratul de Politie Teleorman or stii ceva fapte din povestea asta?! Platim niste speciali din institutiile statului care stau la masa cu mafiile locale.
Clic pe foto 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ben pe 27 Septembrie 2023, 15:01
#3
piese second-hand ieftine
Cei care doresc piese de mașină, mă pot găsi la sediul firmei adica la militie !
DGA pe 24 Septembrie 2023, 17:06
#2
dna, 2,15, anaf, garda de mediu, etc
Afacerile ilegale cu piese auto, dezmembrari auto vânzări-cumparari de masini si terenuri ale acestui așa zis polițist de la Turnu sunt demult cunoscute de inspectorul sef Dumitrașcu, care il acoperă cu nerusinare că de, are si el nevoie de ceva la mașină, sau cunoscuții lui... Nevasta ăstuia considerat politist este si ea la Politia de frontieră Turnu iar socrul lui, Neluș Varzaru, fost milițian, cara cu platforma mașini dezmembrate,ca furnica. Dacă aveți nevoie de vreo masina pt programul rabla sau de vreo piesă auto, apelati cu încredere ca sunt ieftine. Si totul este ilegal, fara acte, fara facturi, cheș, doar cheșul contează.
Gugulin Florinel pe 24 Septembrie 2023, 14:42
#1
Plagiat
Ce face Tismănaru. A făcut Dragnea înainte.,dar cu mare succes,însă Tismănaru l-a plagiat prost,a făcut afacerii cu polițai, și militeni,Dragnea nu a făcu așa ceva. Cu toate ca a fost fiu de militean,dR noua orientare a partidului național liberal este afacerii cu milițienii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.