Video Ion Florian, omul lui Dragnea, isi vinde conacul de la Ciuperceni, Poiana, cu tot cu filigorie eleganta de 40 de metri patrati. Pret: 850.000 de Euro

22 Septembrie 2023, 07:45 | 2131 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Conac

De ce il vinde si de ce se vinde un astfel de loc de catre cei care se credeau stapani pe mosie?! Se intampla ceva.

**Eleganta si Comfort pe malurile Dunarii**

Bucurati-va de frumusetea pura a naturii si de luxul discret al vietii la malul apei cu aceasta proprietate extraordinara oferita spre vanzare de Legacy Real Estate. Localizata intr-o pozitie spectaculoasa, pozitionata langa Dunare, aceasta proprietate unica ofera o oaza de liniste si rafinament in mijlocul naturii.

**Un Paradis Natural pe O Suprafata de 3000 mp**

Pe o parcela generoasa de 3000 de metri patrati, veti gasi un adevarat paradis. Simturile vor fi invaluite de frumusetea naturala inconjuratoare, in timp ce structurile construite se imbina armonios cu peisajul. Proprietatea include o filigorie eleganta de aproximativ 40 de metri patrati, o crama generoasa de 70 de metri patrati, un garaj spatios pentru masini, jetski-uri si barci, precum si o camera intima de 20 de metri patrati, care in prezent serveste drept adapost pentru paznic. Piscina stralucitoare completeaza perfect acest tablou de relaxare.

**Vila Spatioasa**

Vila are o suprafata utila de 180mp, dispusa pe parter si mansarda, este foarte bine impartita. La parter, un hol primititor va primeste si va ghideaza catre diversele facilitati ale casei. Bucataria bine echipata va asteapta sa creati festine culinare, iar livingul generos este spatiul perfect pentru relaxare si socializare. De asemenea, o camera mare de conferinte poate servi ca un spatiu versatil pentru intalniri si evenimente.

Mansarda este dedicata confortului privat. Cu 8 camere spatioase, fiecare dotata cu baie proprie, aici veti gasi ragazul si intimitatea de care aveti nevoie. Fiecare camera este proiectata cu atentie la detalii, oferind confort. Din hol avem acces la o terasa frumoasa, de unde puteti admira apusurile.

**Pretul si Oportunitatea**

Aceasta proprietate unica este oferita spre vanzare la un pret de 850 000 euro.
Comisionul la achizitie este 0. De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Justitia e inca buimaca pe 24 Septembrie 2023, 08:55
#5
850.000 DE EURO??
Si cine credeti ca va putea da o asemenea suma,si intr-o zona unde e pustiu,iar saracia este vizibila si cu ochiul liber?Noul proprietar nu va putea fi decat tot unul de-al lor,de-al celor ce au furat pe rupte si s-au imbogatit rapid doar din banul public.Acea locatie a fost construita la ordinul infractorului condamnat penal,Dragnea,cu destinatia de conac de vanatoare si loc de distractie impreuna cu slugile apropiate.Daca cineva isi imgineaza ca o asemenea investitie a fost de mintea si puterile lui Florian Ion,ori e prost ori e ticalos.Se vor scrie romane din declaratiile pe care le vor da pe la DNA si prin cererile si motivarile date de avocatii lor, pe la instantele de judecata.Cea mai puternica acuzatie va fi acea prin care va indrazni sa justifice sumele din care a reusit sa faca o asemenea grozavie.Acum sa-i vedem si pe cei ce vor sari ca sa-l ajute.
Hai la munca,sclavilor! pe 23 Septembrie 2023, 08:02
#4
Toate astea in urma votului dat de voi PSD
Slugile nu fac altceva decat sa puna in practica ce le spune seful infractor penal,Dragnea.Pai,era de mintea lui Ion Florian sa faca asa ceva?Sau poate e ordin si de la Pitis Petre,purtatorul de actiuni la purtator(sic) a firmei S.C. TelDrum SA.Gata,au furat,s-au distrat,iar acum recupereaza banii din parcul de distractii,ca sa nu vina cineva,candva,sa le confiste jucariile.Mama lor de hoti,in fata carora au stat in genunchi prea multi prosti!
Florea pe 22 Septembrie 2023, 19:21
#3
raspuns pt Mitică
Din muncă cinstită Mitică, din muncă cinstită !
Mitica pe 22 Septembrie 2023, 08:12
#2
La cat s-a furat prin TELDRUM,se poate orice
Poate-l cumpara piticul impreuna cu echipa lui de nasi si fini,ca au strans destul in 20 de ani.Plus ca ei stiu cel mai bine cum arata distractiile prin acel loc.

Credem ca cel mai bine ar suna,CONFISCAREA SI CU INTREBAREA,DE UNDE MAI,FLORIENE,DE UNDE ATATA RASFAT SI AGONISEALA?
Gogu pe 22 Septembrie 2023, 08:07
#1
Urma scapă turma
Hoțul de Dragnea îsi va vinde tot ce are pe numele slugoilor ! Jumate din zona orasului si Teleorman sunt ale acestui dictator -hoț, Dragnea . Si- a pus in vanzare si ferma de la Lița ! Hotelul se aude că l-ar fi luat Rezeanu, dar poate să fie un zvon special lansat ca să il poata da in altă parte ! Pe ce pune mâna se alege praful !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.