Donau Chem Turnu Magurele - exista interes local si extern, dar trebuie un aviz CSAT pentru viitorul proprietar, combinatul este strategic

21 Septembrie 2023, 20:51 | 1720 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Amurco

Pe Donau Chem lichidatorul cere circa 20 de milioane euro, acesta fiind un combinat care încă poate produce îngrășăminte, o nouă rundă de licitare urmând a se face în octombrie. Interes există din mai multe părți, atât interes local cât și extern, dar aici va trebui să existe și un aviz CSAT pentru viitorul proprietar.

Pentru că este strategic și este poziționat strategic, pe maul Dunării, și pentru că are capacitate de producție mare, în condițiile în care nu avem nimic în funcțiune în România (Azomureș este la doar 15% din capacitate), adjudecatarul licitației va trebui să primească un aviz de la CSAT ca să poată intra efectiv în posesie și să poată produce.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ion pe 22 Septembrie 2023, 15:07
#4
Niciodata!
Sper sa nu mai porneasca careva vreodata afumatoarea asta chimica! Trebuie ecologizat si facut altceva pe locul ala! Pe vremuri se putea justifica cu loc*riole ed munca; acum nu mai este cazul, nu mai exista o asa forta de munca neutilizata.
Doru pe 22 Septembrie 2023, 08:04
#3
SRATEGIC?!?
Si cine sunt aia care sa mai vina la lucru acolo.Si daca nu va cer prea mult,sa ne anuntati si pe noi cand se va face vanzarea,ca sa fugim urgent din oras.Ba,ala nu mai merge decat daca va avea loc o alunecare puternica de pamant.
Y pe 21 Septembrie 2023, 22:19
#2
Cititorul sait.
Este un obiectiv Industrial la granița țări deci este obiectiv strategic pentru România deci trebuie menționat în CSAT

(CEI care fac parte din acest colectiv nici nu știu unde se află Turnu Măgurele dar fostul combinat chimic de îngrășăminte)
Draknea pe 21 Septembrie 2023, 21:41
#1
Dancila
Strategic pa dreaku, un morman de fier vechi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.