"Capu la peste" a fost preferatul edililor orasului Corabia in saramura olteneasca

15 Septembrie 2023, 17:17 | 1028 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Saramura

Conform surselor noastre, daca edilii au servit capu la peste, invitatii s-au ales cu zeama. Asa e cand pestele de la cap se impute.

Asta e realitatea: Corabia e distrusa si a luat apa, Primaria o promoveaza turistic. Interesele sunt ale smecherilor cu afaceri pe faleza Dunarii.

Bineinteles, nu o sa se intample nimic bun pana nu se dezvolta orasul. Cine sa vina in dezastrul din Corabia?!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gelutu pe 16 Septembrie 2023, 11:02
#2
Traiti cu ochii inchisi
Marea masa la care le c*rge scuipatul din gura si le dau lacrimile de emotie atunci cand sun mintiti si amagiti de catre politicieni in campaniile lelectorale.Nu merita nici macar pomana aia.Sunt tare c*rios ce spun copii si nepotii lor despre felul in care se comporta fata de cei pe care i-au ales si inca vor sa-i mai aleaga.Tot slugi si yesmani au ramas,iar cei alesi fura cu 10 maini?Halal oameni!
Tinuti captivi in lesa pe 16 Septembrie 2023, 08:48
#1
O tara unde prostia e majoritara
Ei,acum aveti imaginea unor ametiti,saraci si cersetori,manati ca oile de catre niste ticalosi,spre o pomana de o zi.Sunt tinuti calzi si antrenati pentru a vota iar si iar,o casta de hoti si distrugatori de destine ale generatiilor actuale si viitoare.Folosesc intr-un mod ticalos,metode de prostire si mintire pe care nu le mai pot aplica in campaniile electorale,din motive de puscarie.Ha,ha,ha,isi merita soarta,atat valoreaza milogii pentru cei aflati la putere,cat o ciorba!Forma asta de prosteala e valabila si pe la Turnu si peste tot pe unde au haiducit nemernicii din PSD,azi infratiti cu cei din PNL.Oare cine mai e de vina,mai,ciorbarilor?!Azi ati primit o ciorba moca,iar patru ani luati mancare pe caiet.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.