Video Greva CFR si tinerii frumosi. Turnu Magurele nu are tren din cauza hotilor: Dragnea, Cuclea si a gastii din jurul lor. Corabia are tren

15 Septembrie 2023, 14:14 | 1657 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gara Turnu Magurele

La Alexandria circula trenul "Sageata Albastra".

Un grup de tineri din #Galați, Scânteiești (Galați) și Luncavița (Tulcea) a făcut spectacol în Stația CFR Barboși, în timpul grevei din această dimineață, a lucrătorilor de la calea ferată. Tinerii se aflau în trenul de Brașov, oprit la Barboși de #grevă, în drum spre Sibiu, unde vor participa la un festival.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Porniți trenurile pe 19 Septembrie 2023, 06:36
#5
Și descuiați gara
Să mergem la Roșiori la rude, la neamuri, la prieteni, să ne spălăm. Suntem nespălați, mirosim urât. Orașul pute ! Nu mai primiți lăieți în trocariciurile numite microbuze, ajungem cu păduchi, cu purici, acasă.
CFR-transport primitiv si mizerabil pe 16 Septembrie 2023, 08:29
#4
PLANGETI LA MORMANT STRAIN
Vad pe aici o cerere disperata de ajutor pentru repunerea in functiune a trenului ce leaga comuna Turnu Magurele de Rosiori-Buc*resti.Si cui va adresati,tocmai celor ce au distrus si au furat tot ce se putea?Oare ce asteptari mai aveti de la niste neispraviti ce s-au chinuit sa faca ceva doar pentru ei si gasca de partid a PSD?La ce bun un tren functional intr-o zona unde mai muncesc doar 10% dintre cei apti pentru a munci,iar din aia,90% angajati la stat ce isi permit cu totii sa aiba masini personale?Gloata care-i voteaza de peste 30 de ani se poate inghesui la autobuzele unor complici la dezastrul provocat de politicieni ce s-au perindat pe la conducerea primariei mult prea multi ani.I-au ajutat in campaniile electorale cu caratul cetatenilor la vot,indicandu-le cu cine trebuie sa voteze,iar azi sunt mutati pe la Buc*resti,le pute zona de unde au facut banii prin evaziune fiscala si furt.Bugetarii profitori au ramas sa mai jupoaie ce se mai gaseste de furat,ramanand la putere.
cc pe 15 Septembrie 2023, 17:20
#3
Mai avem primar ?
Cuclea l a lins pe Geanta,vedeti cite hotariri de sedinte locale,au in discutie transpotul de persoane!Nu avea voie nimeni sa opreasca autobuzele pe domeniul public pastorit de Cuclea.Asa au distrus si transportul persoanelor pe calea ferata.Acest Culea joaca tenis de cimp,pe terenul propietate personala a lui Geanta de ani de zile,se zice ca este mentorul sau!.Pai la cita scoala are Geanta,primarul nimic ce sa invete?.Bagabonteala si hotii.Uua Culea,halal de primar!Du te acasa,ca deja ne enervezi !
Vedeți? Chiar dacă știau de grevă pe 15 Septembrie 2023, 15:35
#2
Au ales să meargă cu trenul
Nu cu microbuzele. Cucleo, ca să-l lingi în c*r pe Dragnea ai distrus transportul pe calea ferată. Nenorociților !!! Derbedeilor !!!!.
Tineri frumoși pe 15 Septembrie 2023, 15:03
#1
Spectacol improvizat, dar frumos
Tinerii din Turnu, dacă vor să scape de umbra lui Dragnea care s-a întins ca o caracatiță peste zona asta blestemată, să scape de Cuclea, de Petrache, de Bombonica, de rudar, de cei care au distrus transportul pe calea ferată în folosul lor și a găștii PSD, să facă săptămânal un așa spectacol.în gară, la primărie, în parcul belit de Cuclea. Să fie chemate și televiziunile. Să vadă toată țara transportul cu trocariciul, în condiții mizerabile, fără nici o alternativă.. Primarul din Corabia cum de a putut să pună tren, să fie o alternativă. la promiscuitatea pe care o oferă microbuzul. Blestemată zonă, blestemat oraș! Neșansa și lipsa de speranță se numește DRAGNEA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.