Prostie la patrat - Tarabele din Turnu Magurele ar trebui sa-si gaseasca locul in atatea spatii de inchiriat

14 Septembrie 2023, 04:16 | 2266 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Tarabe

Turnu Magurele e plin de comercianti la tarabe si de spatii de inchiriat in zone cu vad bun. La fel ca in Piata Municipala: hala e goala, mesele de afara si tarabele sunt pline.

Uite asa ne vor ocupa nemtii si cine mai doreste. Suntem prea prosti, nu stim sa ne organizam.

Asta inseamna Danut Cuclea si PSD Turnu Magurele - vor distruge pana si pe cei din jurul lor. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Gigi pe 15 Septembrie 2023, 18:33
#5
Dl Cone,patronul !
Pai,dl Cone nu poate rezolva problemele aparute pe domeniul public pentru ca nu il lasa piticul.Vin alegerile locale in 2024 si piticul vine sa cerseasca voturi!Ajutati ma si pe mine,sa veniti la vot!Ce sa faca la piata,ca este construita de Mohanu,si pe pitic il apuca tremuriciul ca nu este opera lui cu bani europeni,cum minte toti cetatenii ca el asa a recladit municipiul!
Miltian pe 15 Septembrie 2023, 14:01
#4
Pentru Stela
Stelooo, ești cu capu, știi unde ma doare de zici tu ? Auzi, milițieni in civil…, ptiu drace ! Ne deranjezi ???
PSD,cancerul Romaniei pe 15 Septembrie 2023, 08:08
#3
Legea e pt. prosti,nu si pt.votantii PSD
O zona insalubra,lafel ca si cea din piata.Primaria nu stie cata suprafata au inchiriat acesti comercianti?Nu vad cata suprafata au ocupat din aleea pietonala?Mai au un metru si ajung la bloc*ri si cladirile invecinate.Le-a verificat cineva actele de provenienta a marfii si casele de marcat?Se pune batista pe tambal ca vin alegerile,dar lucrurile nu vor ramane asa.
Stela pe 14 Septembrie 2023, 19:22
#2
Evaziune in plin centru
De ce nu dau bonuri fiscale la tenesi și tricouri profita de faptul că cei care cumpără sunt copii ...Nemernicul ăla care pare mai prostănac nu da bonuri copiilor pai asta este evazionist nu comerciant.Anuntam poliția să facă câteva razii in civil și vom trimite iarăși copii sa cumpere sa vă dovedim că ăștia nu dau bon fiscal
Locuitor in zona centrala mizerabila pe 14 Septembrie 2023, 09:25
#1
TARABE SI GARAJE DIN TABLA
Atat a putut o administratie PSD aflata la putre de peste 30 de ani.Stimata redactie,asta e o munca titanica inventata de Dragnea si Mohanu,si doar continuata de Cuclea.Dar va veni c*rand si vremea falimentelor celor de pe la tarabe,ca banii sunt foarte putini spre deloc,si in c*rand si din cauza de ANAF.Ca nu vor supravietui numai din salariile si pensiile din ce in ce mai mici si mai putine.De legalitate,estetica si igiena,ce sa mai spunem,un comert infect intins pe toata zona centrala si cu o evaziune fiscala la vedere.Si pentru cei ce pricep ce vreau sa spun,toate asta supravietuiesc numai pentru obtinerea de voturi.Platim taxe si impozite din care multi bani merg pe la cei cu ajutor social.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.