Germania si "Landul" (regiunea, zona) Turnu Magurele - cu ce se mananca?

14 Septembrie 2023, 03:59 | 1589 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Kaufland

Nemtii, Europa, au venit cu un proiect si il vor duce la bun sfarsit: Turnu Magurele va fi liderul acestei zone - Corabia - Izbiceni, cu toate comunele invecinate, pana la Rosiori, Crangu, Zimnicea

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
E vorba de altceva pe 17 Septembrie 2023, 21:26
#2
Nu de supermarketuri
De păcănele și pariuri sportive. Vor să le scoată din orașe, să le mute pe câmp. Acolo nimeni nu câștigă, e o escrocherie de luat banii proștilor. Doar patronii se aleg cu bani, nu cei care joacă.
Lori pe 15 Septembrie 2023, 08:25
#1
Tradare si vanzare de tara
Mda,interesanta investitie."Turnu Magurele va deveni lider"...dupa care,rand pe rand toti micii producatori zonali vor da faliment.Un proiect de lege initiat si aprobat de catre toate partidele aflate la putere,prin care marile magazine(supermarket-urile)sa nu functioneze mai aproape de 5 km fata de orice oars,e pe masa parlamentului?Ramane de vazut si rezultatul,dar ma tem ca nu se va intampla asta,iar micii producatori vor disparea intr-un timp foarte sc*rt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.