Cetatea Turnu Magurele - Cateva lectii gratis pentru Badoi si aceasta stransura de fotbaliatori (lovesc mingea sa scape de ea)

09 Septembrie 2023, 16:17 | 1517 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cetatea Turnu Magurele

Cetatea a batut Ramnicu Valcea cu 2 - 0. Trei puncte norocoase. Valcenii au dominat prima repriza si au ratat un penalty in min. 53, la 0 - 0. Cetatea a castigat fara sa convinga, jocul lasa de dorit.

Jucatorii paseaza mingea si stau, doar sunt angajati la stat, nu continua sa se miste si sa se demarce pentru a primi mingea. Paseaza pentru a scapa de minge, nu se construieste. Nu le este drag sa joace fotbal.

Toata lumea, din zona unde este mingea, trebuie sa se miste continuu pentru ca cel care este in posesia mingei sa-i fie usor sa paseze. Bineinteles, nu te misti ca o curca zapacita.

Mihai Manole, nr 25, are 22 se ani si crapa tricoul pe el, se crede vedeta, mai mult se aranjeaza decat sa joace fotbal.

Jucatorii de la Cetatea sunt la nivelul unui fotbaliator, trag in minge fara a sti fotbal, de modern ce sa mai zicem.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Unu pe 11 Septembrie 2023, 21:01
#2
Sacalii roșii
Terminați cu fotbalul, aici e vorba despre business nu trebuie să cadă să "joace "banii!
Cristina și simion p***daru pe 09 Septembrie 2023, 17:40
#1
Afost
A fost turissul echipa mare făcută cu ajutorul lui Burleanu de la FRF dar prostul de. fiu al lui Dragnea a distrus-o dorece atita minte are, Dragnea l-a făcut prost rău,adică pe ce mina distruge.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.