Teleorman - 35 de comune sub 2 mii de locuitori!

09 Septembrie 2023, 14:25 | 1919 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Teleorman

Necsesti - comuna cu teren de sport, gard la terenul de sport, aparate de fitness in parc, dar fara apa curenta, canalizare si drumuri prafuite! Promisiunii de la Liviu Dragnea din 2010!!!

Necsesti, Sfintesti, Virtoape, Ciolanesti - comune care au mai multi angajati la primarii si consilieri locali decit locuitori! Primaria nu exista pentru cetateni, ci cetatenii pentru Primarie, sa dea salarii la salariati!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Oancea Cristi pe 12 Septembrie 2023, 08:52
#2
Atat a putut si a vrut PSD,azi frate cu PNL
Atata s-a furat si s-a distrus in judetul Teleorman,ca ma mir ca mai exista oameni,si mai au din ce trai.Oraselul Tr. Magurele,devenit comuna,nu mai indeplineste demult statutul de municipiu,in schimb,numarul bugetarilor a crescut enorm,iar loc*rile de munca in sistemul privat s-au diminuat semnificativ.A disparut intreaga industrie si economie locala,dar impozitele si taxele se percep ca la un mare oras.Rusine tuturor celor ce au facut parte dintr-o administratie condusa de PDSR-PD-PSD in toti acesti ani de la momentul 1990!
Lili din comuna Londra de Jos pe 10 Septembrie 2023, 08:57
#1
Banul public nu e sac fara fund
URGENT FACUTA REORGANIZAREA ADMINISTRATIV TERITORIALA A ROMANIEI.Reteta Dragnea continua cu succes,doar pentru unii.O sa vina vremea sa se puna cate un primar pe fiecare straduta,ulita sau linie,dar nu vor mai avea locuitori acele comune ori sate.Prea multi bugetari paraziteaza institutiile statului,unde numarul de locuitori nu mai da dreptul denumirii unei asezari de tip municipiu,oras sau comuna,si de unde pornesc o multime de cheltuieli din banul public,total inutile si ineficiente pentru viata comunitatilor din orice zona a tarii.Mai ales prin sudul tarii,acolo unde saracia,hotia si prostia instalate de catre baronii locali,se-ntrec intr-o competitie groteasca si ticaloasa unde castigatorii sunt politrucii lacomi si incapabili,iar pierzatorii sunt numai cetatenii bagati in seama doar odata la patru ani,si atunci mintiti si prostiti de catre aceiasi nemernici ce conduc de prea multe mandate,nerealizand ceva bun decat in interes personal.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.