Video Doi soti din Maldaeni sunt apreciati la Sibiu pentru ce reusesc sa faca din ceramica de Cucuteni

06 Septembrie 2023, 17:59 | 1361 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Nicoleta si Ion Mitroi

Nicoleta și Ion Mitroi, din Măldăeni, județul Teleorman, au transformat lucrul cu ceramica de Cucuteni într-un stil de viață.

Cam acum aproape două decenii și-au descoperit pasiunea, iar de atunci confecționează neîncetat fel de fel de produse, printre care și bijuterii.

Le place să transmită mai departe acest meșteșug și următoarelor generații, astfel că sunt o prezență frecventă și în Muzeul ASTRA, cu diferite ateliere educative. Weekendul acesta, s-au aflat la Târgul Olarilor, în Piața Mare, un proiect aflat la cea de-a 57-a ediție.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Cea mai pe 06 Septembrie 2023, 22:30
#1
Frumoasă
Ceramică de Horezu se face în China. Toate oalele și strachinile de la magazinele din Horezu sunt făcute in China.( Dar voi nu știti nimic, nu v-m spus).. Și țoiurile pentru țuică sunt făcute în China.. Mai este un singur olar în Horezu, dar vinde scump. L-a vizitat Charles când încă nu era rege.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.