Lume, lume! Pomana orasului si cea mai mare smecherie olteneasca - Vineri, 8 septembrie, Primaria Corabia - Faleza Dunarii - "CEA MAI MARE SARAMURĂ OLTENEASCĂ DE PEȘTE" - Eveniment gastronomic

06 Septembrie 2023, 12:00 | 1399 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pomana orasului
Update: Evenimentul gastronomic de la Corabia va începe la ora 14,00 
 
Seful pomenii este Daniel Albu, administratorul orasului.
Mihaela Safta, consilier local USR - "Pe 8 septembrie se manâncă gratis 500 porții de saramură de pește (cred ca este de la BURSA DE PEȘTE) lângă terasa lui Albu închiriată acum de fiul primarului."
Corabia este un oras mort, deci evenimentul gastronomic poate fi numit pomana.  Toate evenimentele se fac cu oameni. Primii 500 vin la pomana, restul la nunta. 
 
Administratorul orasului - "Vineri, 8 septembrie, în cadrul PROIECTULUI DE PROMOVARE TURISTICĂ, organizăm EVENIMENT GASTRONOMIC pe Faleza Dunării Corabia.
Vom promova CEA MAI MARE SARAMURĂ OLTENEASCĂ DE PEȘTE alături de alte vedete ale bucătăriei tradiționale oltenești: proțap de vițel, grătar de mici și pastramă de oaie, mâncare de raci (ardei), fasole cu afumătură, scoici, pâine la țăst, produse de cofetărie, toate udate cu multă bere rece în acorduri de muzică populară oltenească.
Saramură de pește cu mămăligă va fi oferită GRATUIT în limita a 500 porții, restul produselor vor fi oferite contra cost de bucătari din orașul Corabia."
 
Mihaela Safta - 
"Atâția înțelepți în primaria asta din Corabia și nici unul nu are habar ce înseamnă o promovare a unui oraș sau a unui proiect.
De fapt pe cine informezi despre proiectul de promovare turistică a orașului?! - pe cei care-ti sunt prieteni pe fb?!
Pe 8 septembrie se manâncă gratis 500 porții de saramură de pește (cred ca este de la BURSA DE PEȘTE) lângă terasa lui albu închiriată acum de fiul primarului.
Interesante sunt comentariile la postare- ei dau saramură gratis, lumea dorește repararea străzilor distruse în urmă cu 2 ani.
Circulați cu prudență, că s-au scumpit piesele mașinilor și voi nu le schimbați pe banii publici ca oane, albu si compania!"
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ciorba de adormit prostimea pe 07 Septembrie 2023, 08:53
#1
Spectacol trist pentru milogi
Am inteles,500 de portii gratis.Dar au mai ramas 500 de doritori de asemenea pomana prin Corabia,sau apelul e valabil si pentru pomanagii din Tr.Magurele?Fac acum pomenile si cumpararea ascunsa de voturi,ca in campanie se duc la puscarie.Oooof,nu vine mai repede anul 2024,ca tare se vor mai limpezi niste lucruri pe la primariile din sudul tarii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.