Dorin Meran, comisar șef al Gărzii de Mediu Tulcea, săltat de procurorii DNA!

05 Septembrie 2023, 17:29 | 1092 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Meran

 Meran ar fi servit masa cu cel de la care urma să primească plicul cu bani şi la plecare, în timp ce se deplasa către maşina instituţiei, parcată în apropierea restaurantului, a fost încercuit de trei echipaje şi încătuşat, după care a fost condus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie de la Constanţa, pentru audieri, asupra sa fiind găsit şi elementul care face obiectul flagrantului.

Deocamdată, acesta se afla acum la DNA Constanţa pentru declaraţii, biroul său de la Comisariatul GNM Tulcea a fost sigilat şi urmează ca procurorii să ridice documente şi tehnica IT pentru probatoriu.

Intrucit raportul Curtii de Conturi nu ne-a spus decit ca, Garda de Mediu Teleorman nu a dat vreme de 10 ani nici o amenda combinatului (aceasta fiind o practica curenta), acordind protectie, cu incalcarea legii, ramine ca DNA Central sa ne spuna dimensiunea spagii!

Ca nu ii crede nimeni, ca au facut-o gratis. Intii Tulcea si apoi Teleorman...

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Biloiu Alin pe 06 Septembrie 2023, 09:59
#3
Sa mai construim niste puscarii
Hai si pe la TELEORMAN,ca e atata treaba!
Geo Teofan pe 06 Septembrie 2023, 09:02
#2
Restaurantele pericol de plic!
Deci daca un comisar de mediu teleormănean iese dintr-un restaurant de gît cu un fermier, iese mai bogat? Și DNA e pe post de Uber, că n-are rost să conduci gosdit? Sau ăștia ai noștrii iau mită cu gura, după principiul ce ai mîncat, și băut și tras pe cosor nu se pune? E drept că oamenii lui BD arata cam fomiști...
Curvarul bognan și Adrian pe 05 Septembrie 2023, 18:00
#1
Savedeti intimplare
DNA sa vina și dsvsa. Tr (direcția sanitar veterinara) ,di Teleorman,unde director este incoparipil alături de soția sa,coralia ) și semeață documente împreuna, cu directorul dsvsa tr ianculescu,iar copii lor poarta numele de ianculescu .(DNA dormi,degeaba)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.