Doi pe un balansoar: Liviu si Carmen! Impreuna in politica, in viata de zi cu zi, in bucatarie si in pat!

05 Septembrie 2023 | 1592 vizualizări | 3 comentarii
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

 Liviu iubeste femeia, chit ca a fost maritata si era simpla secretara de scoala la Videle, dar pentru ca facea ,,lucrarea" buna a promovat-o jurista, secretara judeteana, suptprefect, prefecta, deputata si ministresa, sefa de partid!

Asemeni lui Basescu cu madam Udrea, Liviu a ramas statornic in dragoste, chit ca si-a mai bagat cheia de paispe si prin alte gauri cu fi (diametru) mai mare!

Traiasca dragostea adevarata, chiar daca partidul e de cacao!

Comentarii (3) Adaugă comentariu
Muncim,nu facem politica pe 08 Septembrie 2023, 08:34
#3
PSD a distrus Romania
Daca astazi sunteti asa cum sunteti,aveti viata pe care o aveti si v-o duceti din ce in ce mai greu,sunteti multumiti?Atunci sa stiti ca aceste doua personaje au "lucrat" tare mult ca voi sa va aflati in aceasta situatie.Si pe mai departe veti fi mintiti,amagiti si furati de catre cei pe care i-au lasat in urma lor,la PSD.
Constantin pe 06 Septembrie 2023, 09:54
#2
Doua puslamale ajunse in fruntea tarii
Si acum intreb,cine se face vinovat de aparitia astora in spatiul public?O cunostinta din Brasov ma suna si imi spune,in urma unei aparitii nefericite a celor doi pe la un post tv,cat de patriot e Livache si cate putea sa faca pentru tara.I-am raspuns sc*rt si pe intelesul tuturor,zicandu-i,vino iute si locuieste in Teleorman,sa vezi cum arata un judet pastorit si belit si furat de un adevarat infractor.Aviz tuturor celor ce inca mai cred in ceea ce spun azi aceste creaturi nepregatite,mincinoase si ticaloase.
Emil liftiuyt pe 05 Septembrie 2023, 17:43
#1
Valiza,valiza Liu Ce m-a face
Documentele din valiza lui livache au ajuns la roșiori de vede si voievoda (Emil) î,la roșiori de vede la fostul director de la salcia , si atunci se știe ca livache va face pușcărie si ca Nicoleta pene,a pus documente greșite in valiza lui Dragnea dim parlament (prostii de serviciu au fost. Putineanu,fanica,iliuta de la gratia ) Anul intimplari. 2017 luna Iulie .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.