Adevarul despre "Proiectul Cetatea Turnu Magurele". Care e "blatul" lui Cuclea, Babadac si Badoi? De ce echipa e formata numai din stranieri in detrimentul tinerilor din aceasta zona

05 Septembrie 2023 | 1873 vizualizări | 9 comentarii
Tudor
Tudor

Toti jucatorii de la Cetatea Turnu Magurele sunt adusi pe pile si relatii. Ei trebuia sa-si gaseasca o echipa unde sa joace.

Tinerii din aceasta zona nu au loc din cauza acestor pilosi.

Echipa e facuta pentru a ajuta la imaginea actualei conduceri a Primariei Turnu Magurele si pentru tot felul de smecherii, avantaje, pilarii, etc.

Baiatul fostului arbitru Alexandru Tudor, Vlad, e cel mai vizibil fotbalist venit pe relatii (toti nu si-au gasit locul de pe unde au venit si le-a fost gasita echipa la Turnu Magurele, pe bani publici).

Nu sunt tineri in aceasta zona pentru a juca la Cetatea! Asa spune conducerea. Zat, ma! Nu vreti voi ca tinerii de aici sa aiba loc in echipa. La aceasta echipa se intra numai cu relatii, nu pe valoare.

Aproape toata echipa trebuia sa fie formata din jucatori de la nivel zonal.

Comentarii (9) Adaugă comentariu
... pe 09 Septembrie 2023, 16:26
#9
P.. pe t..e
Pai tu ești asa turnean ma je..le ? Vai de mo..ii tai de gunoi ce ești.vino ma tu și fa echipa c.....le .va dați toți cu părerea de fotbal ! Și voi nu aveți ce sa mâncați fomistii drecu .un ofsaid nu știți când e.vino la stadion și zi cine ești? Dacă ai sânge n ....
Votant psd pe 09 Septembrie 2023, 15:05
#8
Pentru turneanul de la 6
Luni începe școala, nu rata limba română; în special gramatica ! . Da taranusul este din Olteanca.
Turnean pe 08 Septembrie 2023, 22:43
#7
Pnt un ca.at ce comentează aici
Bah janghina drecu ce ești.. în 1 rand nu sunt pesedit . În al 2 le a rand ..nu e bah rahat.. le de la lunca v b.vorbesti și nici nu ști ce vb infe...le ce ești.spune mah cine ești? Mizer.o ...gun.. ce ești..tu ești orășean mah ? Bazaco..a dre.u ce ești. Vb tu despre fotbal ra..t în ploaie ce ești.. dar știu cred ca știu eu cine ești M D .în fine
..... pe 06 Septembrie 2023, 20:55
#6
Pentru turnean
Ma j*****e psd-ista de primaru nimic nu zici nimic, flegma (babadag) s-a născut luni după amiaza nu-l cunoști; în schimb de Mesii de Lunca nu are nimeni voie să comenteze.
turnean adevarat pe 06 Septembrie 2023, 08:54
#5
mda
da chiar nu sunt tineri jucatori la nive local.nu ai ce sa iei, o s amergem sa luam de la lunca, de la ciperceni etc.. nu mai non valori non talente sunt in aceasta zona.alta varianta nu aveai decat sa aduci jucatori din alte parti. dar cred ca era mai bine sa jucam cu plosk, lunca, lita etc..asa poate erati mai multumiti. iar cat despre badoi cum scrie aici ca un jucator mediocru ! probabil tu ai jucat la milan si na..badoi nu a ajuns acolo . ia cantat imnul national de 10 ori..campion cu rapid..titular de baza la rapid..la steaua a jucat, craiova, bacau .. brasov . daca poti spune ca badoi e un jucator mediocru cu atat palmares ! inseamna ca sti fotbal sau ma rog, stiti fotbal cum stiu eu oina. terminati cu dusmaniile astea pe antrenor ca nu e ok. veniti voi la stadion si faceti voi echipa daca tot va dati cu parerea si va pricepeti asa mult la fotbal.despre babadag nu stiu nu am ce sa zic ca nu cunosc personaju si nici nu ma intereseaza. si despre piticu la fel..
Pmp pe 05 Septembrie 2023, 21:56
#4
Ciuma rosie
Se lauda analfabetul de Becheanu că are echipă, valoare.. să ia de la el.
Nea ion pe 05 Septembrie 2023, 18:25
#3
Petru prosti
Vino cu fotbaliști din oraș la echipa prostule sa joace
..... pe 05 Septembrie 2023, 14:15
#2
Ciuma rosie
Cuclea psd-ist (prost/hot), Babadag fugit de acasă/boschetar,Badoi fotbalist mediocru alungat de la Petrolul ; abonați la bugetul local. Sictir analfabetilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.