Brazilia, mon amour! Vacanţa domnului Dragnea.

15 August 2010, 08:32 | 1885 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

 

 Brazilia e o ţara frumoasă şi interesantă. Are o echipă de fotbal naţională superbă, antrenor nu prea au. Dar nu despre fotbalul brazilian vorbim acum ci despre un celebru iubitor de Brazilia.

 Este vorba de preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea. Dânsul a fost plecat timp de o lună în Brazilia, călătorie de unde s-a întors bronzat şi plin de voie bună. Nici măcar priveliştea focoaselor brazilience nu l-a făcut pe domnul Dragnea să uite "marile probleme " ale ţării şi judeţului. Abia întors din Brazilia, domnul Dragnea, a purces la rezolvarea treburilor judeţului. În şedinţa CJ a  criticat iarăşi guvernul, prefectul, preşedintele, pentru că toţi sunt de vină, numai dumnealui nu. Ziarul personal, cu nume de judeţ, a început să publice amintiri care-i fac plăcere domnului Dragnea. Fotografii din tinereţea politică zbuciumată, fotografii prin care mai linguşesc puţin pe proaspătul întors din Brazilia.

 Apropo de Brazilia: sunt  unele voci care spun că domnul Dragnea ar avea un hotel în Brazilia, nu pe numele dumnealui ci pe numele unor interpuşi. Nu ştim dacă este adevărat, însă să stai o lună în Brazilia înseamnă că ai o legătură importantă cu această ţară. Cei care mai cred în bunul simţ al domnului Dragnea, ar trebui să-i pună întrebarea simplă: cum poate un social-democrat, în aceste momente grele pentru toţi, să stea o luna în Brazilia? Vacanţa domnului Dragnea e mai importantă decât problemele locuitorilor judeţului. O fi avut bani pentru concediu, domnul Dragnea? Sau s-a împrumutat la socrul dumnealui, despre care ştim din declaraţia de avere a domnului L.Dragnea, că este un creditor important al familiei preşedintelui CJ Teleorman? Tata socru, această mătuşă Tamara a domnului Dragnea, face sute de mii de euro din pensie. Cum se poate acest lucru? Simplu, economiseşte.

 Toţi ceilalţi pensionari ai judeţului ar trebui să-i ceară reţeta economisirii domnului Dragnea. Să se  îmbogăţească toată lumea. Halal social-democraţie!

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ionut pe 16 August 2010, 08:58
#2
Dragnea e un hot.
Cine ma contrazice? Cei care scriu aici au argumente, postacii lui Dragnea,nu.De cand e Naita primar a explodat bogatia la Dragnea. Daca Dragnea a muncit pentru averea uriasa pe care o are, atunci esti o naiva.,Alina.
JUST ME pe 15 August 2010, 17:13
#1
INVIDIA
Daca toti cei care comentati aiurea pe aici ati incerca nu doar sa tastati toata ziua la pc ci sa faceti ceva bun pentru orasul asta, garantat ati avea de castigat. Dar cum nu sunteti in stare de asa ceva si vi se pare mai usor sa crtiticati pe cineva care este mai bine decat voi, nu faceti altceva decat sa inversunati lumea impotriva voastra. Nu oricine stie sa faca politica pentru a castiga. Cei mai multi o fac de dragul de a face politica, facandu-se de ras fara sa isi dea seama. Domnul Dragnea a ajuns unde este pentru ca i-a mers capul si in loc sa vorbeasca de rau pe unii si pe altii, a actionat atunci cand a trebuit.\nSi.......De ce nu recunoasteti ca si dumneavostra daca ati fii undeva sus si ati avea putere, ati face la fel ca si ceilalti. Dumneavoastra ati prima in rezolvarea problemelor si apoi restul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.