Video Atentie! Imagini cu puternic impact emotional. Un copil de la Plopii Slavitesti este batut de doi derbedei de la Slobozia Mandra

01 Septembrie 2023, 15:55 | 3031 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Bataie

Update IPJ Teleorman comunicat

În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele verificări a reieșit faptul că minorul agresat are 12 ani, iar ceilalți doi, 13 ani, toți fiind domiciliați în comuna Plopii – Slăvitești, jud. Teleorman.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au condus la săvârșirea faptei.

Video Atentie! Imagini cu puternic impact emotional. Un copil de la Plopii Slavitesti este batut de doi derbedei de la Slobozia Mandra

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
C pe 03 Septembrie 2023, 11:10
#10
C
Dacă erau copii mei le trageam și eu o mama de bătaie acasă sora cu moartea sa vadă ca e înseamnă să bați pe altcineva.Eu la copii mei le zic în fiecare zi când ies pe usa sa aveți grija sa nu va certați sau bateți cu cineva ca nu știi cum îl împingi și cade și se lovește la cap și dau de belele pentru toată viata ta.Am preferat sa vina cu o palma luata de la cineva decât sa se carte și sa se apuce la scandal cu copii.Sa lase ei capul în jos și sa plece de acolo.(Dar săracul.micut ce sa mai plece ca a tăbărât pe el și doar se ruga de el ca nu mai suporta și oare pentru ce o fi luat aceasta bătaie pentru o minge,pentru un suc...COPII AR TREBUI SA SE IUBEASCA INTRE EI,SA SE JOACE SI SA IMPARTA LA LOCUL DE JOACA ORICE...ASA AR TREBUI INVATATI DE ACASA.
PMB pe 02 Septembrie 2023, 23:00
#9
Cel puțin bătaie de joc
Bătaie.... Aia nu e bătaie e tortură ..... 20 de pumni numai in gura când acel copil striga NU MAI POT.... de ce nu se dau la ăștia mai mari dacă sunt smardoi....200 de c*rele peste gură meritau !!!
Capra, pe 02 Septembrie 2023, 15:46
#8
Varza și măgaru'
Vlașca și cu,,Telormanu''. Asta e, ăștia suntem. Don Livu e d-al nostru.
vai de capu vostru de idioti pe 02 Septembrie 2023, 15:16
#7
Vai de capu vostru de idioti si hoti
Unde e politia? Proc*rorul care a hotarit amenda si atat trebuie prins si batut si el la fel ca a nenorocit un copil pe viata. Proc*rori si politia sunt mina in mina cu infractorii si trebuie legati de masini si dusi pe cimp in judetul asta nu exista lege si nici politie hoti ordinari toti
Ce copii educați .... pe 02 Septembrie 2023, 14:25
#6
Felicitări, ați ajuns în toată Presa
https://www.aktual24.ro/scene-socante-in-teleorman-doi-copii-de-13-ani-l-au-lovit-cu-salbaticie-minute-in-sir-pe-un-altul-de-12-ani-pentru-a-se-lauda-pe-tik-tok/
Fane pe 01 Septembrie 2023, 20:15
#5
Aveți grija
Aveți mare grija la șeful de post din comuna. Ia partea de la tatăl agresorului și se face ca ploua.
Necunoscut pe 01 Septembrie 2023, 18:29
#4
Pedepse mai aspre
Dosarul penal nu reprezintă o pedeapsa pentru aceste “animale”. Probabil in perioada următoare își vor relua obiceiurile și cu alți copii, sau chiar cu aceeasi victima. In viitor nici nu mai vorbim...Viitori infractori!

O zicere pe 01 Septembrie 2023, 16:37
#3
Tradiționala, din fostul Regat
Din perioada interbelică. Poate ați auzit-o de la bătrânii satelor :,,îl omor și îl platesc în bani". Deci era o posibilitate de a scăpa de pedeapsa cu pușcăria . Statul îți oferea opțiunea asta. Atunci nu era varianta cu fuga în Grecia sau Italia.
Exact pe 01 Septembrie 2023, 16:13
#2
Așa este
Și când sunt adulți, apoi la bătrânețe, când vor respect și,, empatie ", tot derbedei sunt, derbedei bătrâni. Din tată în fiu.. Este zonă cu tradiție.
Dorin pe 01 Septembrie 2023, 16:05
#1
Derbedeii satului,criminalii! Reptile!


Astia sint animale salbatice!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.