Banii multi furati: O familie din Primaria Turnu Magurele si-a distrus cei doi copii, baiat si fata

31 August 2023, 11:44 | 3019 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Totul se plateste in viata. Cei doi copii au vazut ce se intampla si au crescut intr-un mediu toxic.

Baiatul e recunoscut pentru conducere sub influenta alcoolului si a altor substante (consumator mare), fata sta cu ochii numai pe baieti, cartea e pentru saraki si prosti. Fura de zeci ani si au crezut ca fac un lucru destept, cand colo, ce sa vezi?!

Asa se intampla cu toti cei care fura si sunt lacomi: totul se plateste. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Noi + Viorel pe 07 Septembrie 2023, 09:56
#3
Lui Eu
Nu,nu e barfa,e crudul adevar,iar daca asta supara,am remarcat.Si nu mai incerca prin cuvinte mestesugite sa abati atentia de la realitatea ce ne inconjoara,de la adevaratele probleme si actiuni mirsave,si sa dai alta nota unor mizerii rostogolite si intretinute de catre niste politruci,ce vremelnic paraziteaza institutiile statului.
Eu pe 03 Septembrie 2023, 12:49
#2
Urat
Barfa se niște din dorințe de a abate atentia de la sine catre ceilalti.Barfa reprezinta actiunea de a denigra și defaim,de a proiecta catre anumite persoane aspecte inventate,mizerabile și rele!Barfa atasata doua aspecte din fiinta umana,spiritualitate s ipersonalitate,atacand functionarea relatiilior umane.Barfa este un mijloc de amagire folosit de cel RAU !
Viorel pe 01 Septembrie 2023, 10:15
#1
O soarta decisa de iresponsabili
Si cam despre cine e vorba,asa ca sa nu banuim pe mai multi de aceste naravuri.Eee,vor face si ei niste facultati particulare,asa cum au facut majoritatea de prin primarie,iar statutul lor va deveni unul "respectabil",mai ceva decat cei ce au invatat pe rupte si au diplome luate pe merit.Nu vedeti care sunt cei ce ocupa functii in orice institutie de stat,ce spagi se dau si ce culoare au carnetele lor de partid?Mediocrii si prostii conduc azi in Romania,la orice nivel.Nici nu mai pomenim hotii,astia sunt deja mult prea multi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.