Magazinul de casa al Primariei Turnu Magurele se numeste SC VASILIADA MARKET SRL! 7.282 de contracte publice, toate cu Primaria

29 August 2023, 21:24 | 2477 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele

Magazinul de casa al Primariei se numeste SC VASILIADA MARKET SRL! 7.282 de contracte publice, toate cu Primaria Turnu-Măgurele!

Anul asta, pina acum, are 126!!! Ce vinde Vasili si Ada la primarie? Elina proaspata, pere, nectarine, clementine, lamii, banane, corn croissant cu umplutura, brinza topita Hochland, frisca lichida, compot de ananas, ciocolata milka, cereale nestle, suc prigat, rulada fructe, napolitane roshen, biscuiti belvita, biscuiti oreo, muschi de porc, ceafa de porc, sunca presata de pui elit, cremwust de pui elit, kaizer de porc afumat, carnati de porc elit, muschi file de porc!!!

Astea cica le primesc oropsitii sortii de la centrul de zi, centrul de batrini si centrul de gazduire temporara! Mai degraba protocol la Primarie si umplut sacosele angajatilor de la centrele sociale!!!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Nuti pe 31 August 2023, 15:47
#8
dulceața mică
Mă Conte, pai ce probe sa am eu ca o pică pe tanti Vasiliada, stau eu la aia …. a ei ? Ești nebun ? Am zis și eu, sa nu pic pe tăinuire. Pa !
Contele Mapucci de Daravela pe 31 August 2023, 06:56
#7
Labe triste
Mă, dacă aveți dovezi faceți plângere la parchet. Asta dacă le aveți. Dacă nu, atunci mâncați căcat, cel mai probabil, așa cum se obișnuiește pe acest site de tot căcatul. A, uitasem, băi pălmașilor comentaci, vedeți că dacă aveți dovezi în acest sens și nu le faceți cunoscute organelor abilitate intrați la tăinuire și favorizarea infractorului, și asta se răsplătește cu un sejur la Beciul Domnesc.
Nuti pe 30 August 2023, 17:43
#6
?!
Păi pe tanti vasiliada nu o pica și acum ăla negru si urât de pe Măgurele ?!
Paznic pe 30 August 2023, 12:12
#5
Haleala
Consiliera lu domnu primar pleacă mereu cu vreo 3 sacoșe după program!
Păi pe 30 August 2023, 09:40
#4
Normal
Patroana rezolva aprovizionarea și se întorcea la magazin unsă. 2 într-una.
Mulți, din ce în ce mai multi pe 30 August 2023, 07:28
#3
Hoție e cuvântul de ordine
Câte controale au avut în ultimii ani primăria și acel magazin, și ce masuri s-au luat??
Yuani pe 29 August 2023, 21:59
#2
Golani și Bașkanii
Pe aceasta patroana de la Vasiliada oo iubea un domn brunet care veneau in anii 2004 și 2008 la fema sacia și furau produse cu ajutorul șefului de abator STAN. Cind veneau la salcia se iubeau (futea) in mașina.
Turnean pe 29 August 2023, 21:37
#1
vai
Da, aveți dreptate, un magazinaș aprovizionează instituțiile publice din oraș cu produse de la Lidl, Penny, Profi... A dracu corupție, nu se oprește niciodată !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.