Avocata care l-a aparat pe soferul drogat lucreaza si pentru PSD

25 August 2023, 07:17 | 1349 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Avocata

Avocata care îl reprezintă pe șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai este colaboratoare apropiată a organizației PSD Constanța.

Luminița Popescu reprezintă organizația PSD în toate procesele și este sora subprefectei PSD de Constanța, Marilena Dragnea.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Sex pe 26 August 2023, 13:33
#5
Da p***da
Da pizdz mocc la pesedeu
Filip Valentin pe 26 August 2023, 09:34
#4
ASA MERG LUCRURILE IN ROMANIA
Daca avocatii ar avea si putin mai multa moralitate si ar dori si dreptate mai mult decat bani,astfel de infractori nu ar trebui aparati de nimeni.Iar pentru cei nemultumiti de faptul ca nu-si primesc drepturile de la firma mafiota a lui Dragnea,senior sau junior,nu stiu cui au incredintat pamantul spre arenda?Nu mai plangeti daca judecati doar cu stomacul,ati fost pacaliti atatia ani,si inca mai e loc de prosteala.
Fără nume pe 26 August 2023, 06:49
#3
Hooooo
Ce vreți porumb de unde așteaptă și el sa urce prețu griu de ce nu luați ca a terminat de selectat griu pentru semănat și spărturi șireturile ce a rezultat la amestecat în griiu care îl da la pop**ație cita nesimțire Huuuuu
Fane pentru Gigi pe 25 August 2023, 18:13
#2
Va veni
Dacă nu vi se va da porumb la arenda sigur veți primi bomboane de la giuvarasti și dela fanica bombonică și mai ales vor primi mincare gătită de Liviu Dragnea folosind multe bomboane.
Gigi pe 25 August 2023, 14:18
#1
Despre ARENDA LA NUTRELO
cred că iar suntem păcăliți...iarăși barosanii nu vor să ne de-a porumb de la ferma LIȚA chiar suntem atât de prosti...in toată țara sa făcut porumb dar la Ferma LIȚA nu??? Dumnezeu nu doarme dacă își bate joc de oameni...trebuie că toți să luăm o măsură împotriva acestora chiar și refuzarea de a mai continua contractul încheiat...oare chiar nu suntem în stare să aducem televiziunea???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.