M-am nascut hot, deci nu e vina mea! Reapare revista "Ecouri Dunarene" - organ de propaganda al PSD Turnu-Magurele!

05 August 2023, 22:37 | 1492 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ecouri

Reapare revista Ecouri Dunarene - organ de propaganda al PSD Turnu-Măgurele! Redactor Sef-Danut Cuclea. Destinata in special publicului larg de la Poroschia, Balaci, Balaceanca, Socola, Spitalul 9, unde este folosita ca hirtie de sters la cur!

Va apare in tiraj de 2.500 de exemplare, din care doar tiparitul costa 8,15 lei/exemplar, dar va fi distribuita gratis! La buna lectura, caci editorialistul revistei Maestru Pedofil Cornel Bleaja din Zimnicea (ex profesor de fizica, ex consilier judetean psd) care isi va publica Memoriile!

Vor publica si alti pesedisti aflati la ,,reeducare" lucrari de specialitate: ,,Furtul - o necesitate in capitalism", ,,M-am nascut hot, deci nu e vina mea!,,

Clic aici pentru contractul de tiparire

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ana Vasile pe 13 Decembrie 2023, 14:05
#4
Ecouri Dunarene
Cum puteți oameni fără cultură să spuneți că această revistă este o fițuică ori nu citiți bine conținutul ori nu cunoașteți literatura ori gramatica.Ce comentarii sunt acestea?!Felicitări întregului colectiv redacțional scriem în continuare până cei care comentează vad numai rrrrrrosu in fata ochilor.
Maria pe 07 August 2023, 16:29
#3
Ulciorul nu duce de multe ori la.. PROSTEALA
Nu se mai satura de prostit spălați pe creieri, dar se pare ca și aia s au saturat
Revoltatul pe 07 August 2023, 14:49
#2
Banii,banii și prostia .
Aici sunt banii d voastră, că doar nu vor da din propriul buzunar.

Sa cu conduci un oras 32 de ani PSD și să duci la distrugere,asta da,,performanta "! Cine va mai voteaza e mă sa cu**a !
Niste cetateni platitori de taxe si impozite pe 06 August 2023, 09:43
#1
Chelului tichie de margaritar ii trebuie
Cui foloseste acesata fituica scumpa si plina de informatii si articole luate de pe internet,multe dintre ele total inutile?Vor sa se mai laude cu ispravile lor inchipuite,dar fara sa remarce ca orasul se stinge incet dar sigur,in urma actiunilor dezastruoase luate impotriva vietii cetatenilor?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.