Avem ooo! - asa scria pe un afis la un aprozar ceausist!

02 August 2023, 01:46 | 1270 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Copii

Gadea, Dragusin si Dragomirescu invita stabimea PSD de la Bucuresti sa doneze,,oua" la DGASPC Teleorman cit timp Cornel Bleaja - profesorul din Zimnicea - consilier judetean psd mai violeaza o fetita sau Lovin mai violeaza baietei!

Probabil la Cornu, Adrian Nastase are productie record de oua si le doneaza, dupa ce ii sint numarate sau arabii cu fermele de gaini din judet de la Turnu-Măgurele, Alexandria si Draganesti-Vlasca ,,doneaza,, si ei la PSD, ca sa nu mai fie controlati.

Avem ooo! Ooooo ce mirare, caci nu sint sarbatorile pascale, pute a gainat de pasare si la noi si la Alexandria, de unde se poate trage concluzia ca ,,banii nu miros,,!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Sa-i votati pana la saracirea totala pe 02 August 2023, 10:53
#1
Gasca PSD face in continuare ce vrea
In cuibul GIO lasat de catre Dragnea,inca mai vierm**esc personajele pe care Justitia din Romania trebuie urgent sa le cerceteze din punct de vedere a corectitudinii desfasurarii a intregii activitati de cand s-au instalat pe functii si pana in ziua de azi.Persoanele despre care faceti referire sunt de prea mult timp pe functii,iar rezultatele muncii lor nu se regasesc intr-o zona de respect,prosperitate si respectare a legii fata de intreaga societate din Teleorman.Judetele Teleorman si Vaslui,conduse de prea multi ani de catre PSD,sunt pe ultimele loc*ri in Romania,verificati datele INS.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.