U.V.C.P. Turnu-Măgurele, distrusă în indiferenţa tuturor .

14 August 2010, 01:06 | 4185 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal

UVCP, adică Uzina de Valorificare  a Cenuşelor de Pirită Turnu-Măgurele, un obiectiv economic important al oarasului, a ajuns o ruină.

 Dacă cineva vede  ruinele unde altădată erau cuptoarele unde ardea cenuşa de pirită de la combinatul chimic, nu crede că acolo a existat o unitate economica importantă din ţară. După ce patronii au valorificat fierul vechi, au scos firma de pază de-acolo şi au părăsit clădirile. Ţiganii atât au aşteptat, au năvălit şi au distrus tot ce mai exista, în căutare de fier vechi. S-a furat tot ce se putea, dorinţa de a lua cât mai mult făcând şi victime. Au decedat câţiva dintre cei care s-au urcat pe clădiri pentru a fura orice bucăţica de fier. Poliţia nu a putut interveni deoarece UVCP este o unitate privată şi nu a făcut nimeni vreo plângere.

 Primarul oraşului a declarat că UVCP "a fost ţepuit de nişte şmecheri". Aşa e, domnule primar,  nişte şmecheri au ţepuit uzina, aşa cum tot nişte şmecheri au ţepuit oraşul şi l-au adus la sapă de lemn. Domnul primar cunoaşte bine şmecherii, cu ei lucrează la primărie. Dânsul a ucis orice iniţiativă privată care nu avea legătură cu L.Dragnea sau  cu prieteni de-ai lor. Toate contractele cu primăria le-au făcut doar firmele care erau acceptate de primar şi acoliţii săi. S-a capusat orice, inclusiv UVCP-ul, iar acum domnul primar plânge cu lacrimi de crocodil distrugerea ei.

 Am spus-o de mai multe ori, dacă Ioan  Niculae închide combinatul chimic, atunci oraşul o să fie o fantomă. UVCP a fost distrusă cu complicitatea primăriei, aşa cum aceeaşi primărie asistă cu nepăsare la distrugerea Casei de Cultură.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Cristea Veronica mihaela pe 22 Martie 2021, 11:28
#2
Arhiva uvcp
Va rog sa.mi spuneti daca stiti cumva unde pot gasi arhiva uvcp-ului
rosu danut pe 19 Martie 2011, 12:13
#1
intrebare
stiti cumva unde se afla arhiva uvcp-ului \nam nevoie de niste date de cand lucra fratele meu acolo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.