U.V.C.P. Turnu-Măgurele, distrusă în indiferenţa tuturor .

14 August 2010, 01:06 | 3764 vizualizări | 1 comentarii

UVCP, adică Uzina de Valorificare  a Cenuşelor de Pirită Turnu-Măgurele, un obiectiv economic important al oarasului, a ajuns o ruină.

 Dacă cineva vede  ruinele unde altădată erau cuptoarele unde ardea cenuşa de pirită de la combinatul chimic, nu crede că acolo a existat o unitate economica importantă din ţară. După ce patronii au valorificat fierul vechi, au scos firma de pază de-acolo şi au părăsit clădirile. Ţiganii atât au aşteptat, au năvălit şi au distrus tot ce mai exista, în căutare de fier vechi. S-a furat tot ce se putea, dorinţa de a lua cât mai mult făcând şi victime. Au decedat câţiva dintre cei care s-au urcat pe clădiri pentru a fura orice bucăţica de fier. Poliţia nu a putut interveni deoarece UVCP este o unitate privată şi nu a făcut nimeni vreo plângere.

 Primarul oraşului a declarat că UVCP "a fost ţepuit de nişte şmecheri". Aşa e, domnule primar,  nişte şmecheri au ţepuit uzina, aşa cum tot nişte şmecheri au ţepuit oraşul şi l-au adus la sapă de lemn. Domnul primar cunoaşte bine şmecherii, cu ei lucrează la primărie. Dânsul a ucis orice iniţiativă privată care nu avea legătură cu L.Dragnea sau  cu prieteni de-ai lor. Toate contractele cu primăria le-au făcut doar firmele care erau acceptate de primar şi acoliţii săi. S-a capusat orice, inclusiv UVCP-ul, iar acum domnul primar plânge cu lacrimi de crocodil distrugerea ei.

 Am spus-o de mai multe ori, dacă Ioan  Niculae închide combinatul chimic, atunci oraşul o să fie o fantomă. UVCP a fost distrusă cu complicitatea primăriei, aşa cum aceeaşi primărie asistă cu nepăsare la distrugerea Casei de Cultură.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
rosu danut pe 19 Martie 2011, 12:13
#1
intrebare
stiti cumva unde se afla arhiva uvcp-ului \nam nevoie de niste date de cand lucra fratele meu acolo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.