Pensiunea ,,Dr.Mengele" din Pietrosani caza 18 batrini!

14 Iulie 2023, 03:13 | 1883 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pietrosani


,,Eu nu am aici azil, ci pensiune si de la ora 13.00 am inchis!,, - a declarat patroana pensiunii/azilului din Pietrosani!!!

18 batrini si tineri bolnavi, care cereau piine, apa si medicamente, intr-o mizerie greu de descris, au ajuns pe mina statului! Sint oameni din Bucuresti, Giurgiu si Alexandria, care vor ajunge la Olteni sau la spitalele din Alexandria, Zimnicea si Videle si care stateau de 5 (cinci) ani in acest centru ilegal!

Primarul si seful de post din Comuna Pietrosani ce au facut? Au inchis ochii si au intins mina, nu ??? Apropo astia cu cine au votat? Cine le-a luat buletinele ?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Justiție pe 15 Iulie 2023, 13:29
#2
Pysckerie
La pușcărie cu proprietarii,cu cei care dădeau banii,cu primarul și asistenții sociali !
Acdc pe 14 Iulie 2023, 17:53
#1
Săpături adânci faceți
Miroase a galbeneala și a ANI și a piculeala și a spaguleala . Buletine?Care buletine ? Presa de investigații a stat la masa lor,ce face cu banii primiți din donații si din bugetul nostru,se urca pe garduri ?Nu au primit nimic pe surse ? Inflația ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.