Gatiti ,,oua asfaltique" cu Chef Piedone!

06 Iulie 2023, 16:31 | 1510 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Piedone

Piedone il ia peste picior pe Dragnea si gateste oua normale, biologice, de tara, de curte, din Bucuresti, direct peste asfaltul incins!

Exact boala lui Chef Livian specialist in oua normale, eco, de tara, de la Saelele, direct peste mixtura asfaltica de la Nanov, neoasa, romaneasca de Teldrum, adica de drum teleormanean!

Liviu ai fost provocat, sa vedem postarea! Nu de alta dar daca te provoca Nae Caranfil cu,, Aspfalt Tango", de unde faceai rost de o rata gen autobuz roman cu curve, dansatoare, dame de companie, prostituate ???

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Livu pe 06 Iulie 2023, 17:14
#1
Era specialist, "chef" de mic.
Cocea ouăle în țărâna strămoșească, încinsă, de pe uliță. O să vină dna Alexandrescu să-l filmeze pe ulița copilăriei. Cu ouă cu tot. Să vadă fetele care l-au înșelat ce ouă au pierdut.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.