Bombonica Prodana nu si-a platit impozitul la conac, piscina, teren de tenis din 2020 pina in prezent! Nea Liviule, fii cavaler si plateste-i doamnei angaralele!

02 Iulie 2023, 21:19 | 1982 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Bombonica

În prezent, Bombonica Prodana locuiește la o adresă din Alexandria, de pe strada Ion Creanga (cam jumatate de strada) si ceva din strada Tudor Vladimirescu, într-un palat care i-a revenit după divorțul de Liviu Dragnea.

Pe 6 martie 2023, Direcția Impozite și Taxe Locale – Serviciul constatare impunere persoane fizice din cadrul Primăriei Alexandria a publicat un anunț colectiv în care se află și numele Bombonicăi Prodana.

În dreptul numelui și al adresei fostei soții a lui Liviu Dragnea se află explicația Decizie de impunere anuală Nr. 163172/304/11.11.2022.

„Întrucât actul administrativ fiscal nu a putut fi comunicat prin una dintre modalitățile de comunicare prevăzute la art. 47 alin. (2), (3) si (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, am procedat, în conformitate cu dispozițiile art. 47 alin. (5) din Legea nr. 207/2015, republicată, cu modificările și completările ulterioare, la comunicarea actului administrativ fiscal prin publicitate”, se menționează în document.

Nu este pentru prima oară când numele Bombonicăi Prodana apare pe o listă emisă de autoritățile fiscale. Pe 12 martie 2020, fosta soție a lui Liviu Dragnea a primit o somație de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman, tot la adresa acesteia din Alexandria, iar numele ei a apărut într-un anunț colectiv din data de 26 iunie 2020,.

Saracul omul bogat, nu mai are bani de seminte si de impozite locale

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Doru din Izbiceni pe 04 Iulie 2023, 09:15
#5
Averi facute din furt din bani publici
Nicidecum din banii lui Petrache,veniti din legumele din solar,asa cum voia Dragnea sa ne spuna tutror celor ce se intrebau de unde are bani.Duduia asta cu nume de pudel,daca nu o lua Livache,putin fortat de catre Petrache,si azi trudea prin solar pe la Giuvarasti.Iar problema grava de la mansarda a facut-o sa-si aleaga meseria de ghicitoare in bobi,devenind o cunoscuta urmasa a Mamei Omida prin Teleorman.Si daca nu poate sa-si plateasca datoriile catre stat,scoase bunurile al vanzare,ca pe un amarat care sta la bloc il scoate fiscul din apartament sau garsoniera pentru datorii mult mai mici decat ale cucoanei Prodana.Sau mult mai simplu,sa arate documente din care sa iasa veniturile din perioada in care s-a construit conacu,chiar in mijlocul unui oras.Daca nu exista o justificare corecta si reala,atunci sa intervina confiscarea,asa cum spune legea.E atat de simplu,daca se doreste si ANAF isi face datoria.
Gheo pe 03 Iulie 2023, 22:19
#4
Pt domn gio
Nu, e vb de dragusin, tabacitu, augustin, ene, chesnoiu și alți pesedisti din fruntea primăria Alexandria, unde bombo e mare contribuabil!
Star pe 03 Iulie 2023, 19:50
#3
Gio
Care autorități fiscale ? Nicolae Eugen,Maican Ion,Olteanu Florentina,Toma Daniel,,,,?nu au putut comunica actul fiscal ? Pai pana acum 2,3 ani ăștia lingeau clanțele de la ușile doamnei și nu numai . Ăștia sunt profesioniști ce dracu .,puteți întreba și pe alți
Trebuie pe 03 Iulie 2023, 18:20
#2
ajutată
Un fel de cutia milei în fiecare microbuz cu care chinuie tac-su Petrache oamenii din Turnu. Că datorită lui s-a desființat trenul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.