O judecatoare de origine rusa, de la Tribunalul Bucuresti, nu accepta probele strinse de FBI in dosarul in care Dragnea i-a pupat pantofii lui Trump!

15 Iunie 2023, 09:03 | 1065 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea

Judecătoarea Amalia Andone Bontaș, de la Tribunalul București, și-a motivat, luna trecută, decizia de a nu accepta judecarea dosarului penal în care Liviu Dragnea era acuzat de fapte de corupție, în vizita acestuia din ianuarie 2017 în Statele Unite.

Europa Liberă a studiat decizia de motivare a Tribunalului București, care a decis că ancheta penală a Direcției Naționale Anticorupție (DNA) nu a fost realizată cu respectarea legislației autohtone.

În cele din urmă, Tribunalul București a cerut DNA eliminarea unor probe și refacerea dosarului fără probele FBI.
De parca mai era vreo indoiala ca mustata lui Livache e facuta ,,a la Stalin,, si ca averea clanului Dragnea se afla la Balti in Republica Moldova, transferata catre ginerica Mataev-sotul actritei Alexandra - ,,Magdalena,,! Fac astia bani din zdranga-zdranga, ca la gurile de metrou!!!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ion Iana pe 16 Iunie 2023, 08:54
#2
NU MAI APARATI PENALII
Pana la discutii si pareri despre acest dosar,nu ne spuneti si care este stadiul dosarului TELDRUM?E un dosar ce priveste intreaga societate din Romania,pentru ca acolo este vorba de furtul a foarte multi bani publici.
Samson pe 16 Iunie 2023, 05:58
#1
turnucustiri
Luați o pauză că sunteți obosiți rău. Sunteți penibili.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.