Strategia oamenilor legii din Teleorman - Fa-te ca lucrezi - Politistii, procurorii, jandarmii cu toate birourile lor si cu toate structurile, au prins un singur traficant de droguri

28 Mai 2023, 09:25 | 1343 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Droguri

Numai sa le insirui denumirile la atatea institutii iti ia mai mult de jumatate din comunicatul de presa. La fel ca in Mexic si America de Sud, mai prind si ei cate un pestisor pentru a arata ca muncesc. Cica au prins un barbat de 26 de ani si acum il pazesc toti. Barbati de peste 40 de ani, nu prindeti si voi?! Oamenii legii isi fac datoria la fel cum e si barbatul la 26 de ani.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman au documentat activitatea unui bărbat de 26 de ani bănuit de trafic de droguri de risc.

"Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus reținerea unui bănuit, pentru 24 de ore. Acțiunea a fost realizată împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din cadrul Inspectoratul de Jadarmi Județean Teleorman. Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.