Video Scandalul rosiilor stropite cu substante interzise. "Laboratorul Daea" a fost la Izbiceni si a muscat dintr-o rosie - rahatul e dulce si bun

19 Mai 2023, 16:34 | 860 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Izbiceni

Pericol în piețe, pe tarabele cu roșii. Un telespectator Digi24 spune că unii producători din Olt stropesc roșiile după ce le culeg din solarii, pentru a se coace artificial, prinzând astfel prețurile mari din această perioadă.

Situația a ajuns și în atenția ministrului Agriculturii care a decis, pe loc, să mergă în control acolo. Numai că ancheta lui Petre Daea s-a transformat într-un adevărat clip publicitar. Ajuns la Izbiceni, a intrat într-o seră și a mușcat cu poftă dintr-o roșie.

Prima concluzie a fost făcută de papilele gustative ale ministrului: roșiile nu sunt stropite, sunt numai bune de mâncat. Problema este că au fost ridicate probe doar din seră, nu și din halele în care sunt depozitate legumele, acolo unde ar avea loc stropirea acestora.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Unu pe 19 Mai 2023, 17:10
#1
Cititorul sait.
Iau dat Ministrului Agriculturii produse din seria pe care o folosește pentru familia lui nu din serele din care vinde la piață.

Cunosc acest truc pentru că se poartă la toți legumiltorii din țară).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.