"Bunatati din Lunca Dunarii si Oltului" - Cea mai buna si ieftina mancarica se gaseste in sudul tarii. Zona trebuie promovata

19 Mai 2023, 13:34 | 1133 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Lunca Dunarii si Oltului

Aici se cultiva si se produc de toate pentru toate gusturile. Pasari, legume, branzeturi, carne, din toate felurile si modelele se gasesc aici.

Aici sunt mai multe bunatati decat brazi la munte. Bineinteles, muntele are farmecul lui, dar sudul tarii are bunatati mai multe.

"Bunatati din Lunca Dunarii si Oltului" poate sa fie folosita pentru identificare si pozitionare, dar aici trebuie sa fie cuprinse intregile zone din sud ale judetelor Olt, Dolj si Teleorman - Corabia - Izbiceni - Turnu - Dabuleni  si cine mai doreste sa se asocieze. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ion pe 19 Mai 2023, 21:38
#2
pentru autor
Daca vrei sa nu mori de foame, mergi in sud,sunt ai dracu dar nu mori de foame,vorbele unui ardelean catre nepot.Locuieste in Turnu Magurele.
Gheorghe pe 19 Mai 2023, 15:18
#1
Cititorul sait.
Această zonă nu este promovata pentru că nu avem aleși din zonă iar cei pe care îl avem au numai interese personale NU și pentru cei care i-au votat și care nu cunoaște

nici localitățile în care au fost votați darămite pe votanți și problemele lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.