Tia Mare - O femeie a baut o substanta pentru stropit legumele si a murit

19 Mai 2023, 11:59 | 1121 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Rosii

O femeie în vârstă de 43 ani, din localitatea olteană Tia-Mare, a decedat în urma ingerării accidentale a unei substanțe toxice, insecticid pentru daunatori, omologat. Evenimentul nefericit s-a produs cu opt zile în urmă, chiar în gospodăria victimei. Femeia ar fi înghițit accidental o substanță folosită pentru tratarea culturii de legume, substanța fiind într-un ambalaj de băutură răcoritoare, sticla de Cola.

Primarul localității Tia-Mare, Virgil Gulie, a precizat că, din informațiile obținute de la familie, femeia ar fi băut accidental din respectiva sticlă, la scurtă vreme instalându-se starea de rău. A fost chemată ambulanța, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

„La data de 11 mai 2023, în jurul orei 17:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o substanță toxică.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Corabia, care, din primele verificări, au identificat o femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tia Mare, care ar fi ingerat o substanță toxică. Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă a decedat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Trupul femeii a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz a fost deschis un dosar penal și se cercetează infracțiunea de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Femeia era salariată a Primăriei Tia-Mare și era mama a trei copii.

De la sursa

Femeia în vârstă de 43 ani, mamă a trei copii, era funcționar în cadrul primăriei Tia-Mare. „Dacă mă credeți, era cel mai bun angajat al meu”, a declarat primarul Virgil Gulie, pentru „Adevărul”. 

Evenimentul șocant s-a petrecut cu opt zile în urmă în localitatea Tia-Mare, o localitate cu sute de legumicultori, legumicultura fiind principala activitate în zonă. Femeia se afla în gospodărie, atunci când soțul acesteia ar fi împărțit substanța folosită pentru tratamentul aplicat culturilor din solar (conform anumitor date, ar fi vorba de un insecticid, nematicid cu spectru larg, de combatere la tomate, cartof, sfeclă şi legume) în recipiente, pentru a prepara soluția. O parte din substanță ar fi pus-o într-o sticlă de băutură răcoritoare, iar femeia, fără să știe, a băut din aceasta.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.