Buturuga mica a rasturnat camionul mafiei Adrilex - Dragos Florea, politist rutiera IPJ Olt, a spus stop si a chemat ISCTR

12 Mai 2023, 05:14 | 1307 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Adrilex

Băiatul omului de afaceri (n.r. patronul firmei Adrilex) acuzat a făcut declaraţii în faţa Curţii de Apel Craiova, în timp ce tatăl său încă este audiat: 

„Sunt de părere că tatăl meu este nevinovat, ne susţinem nevinovăţia. Nu există probe pentru a-l incrimina în dosar. Între procuror şi tatăl meu nu a fost, nici măcar o singură dată, vreo conversaţie. Tatăl meu nu l-a cunoscut. Sunt nişte abuzuri din partea celorlalţi colegi.

Tatăl meu este acuzat de instigare la distrugere de probe. Este vorba despre un poliţist, Dragoş Florea se numeşte. Dumnealui a oprit o maşină de-a noastră. Neavând competenţă pentru cântărire, acesta a solicitat să vină un echipaj al ISCTR.

Am refuzat cântarul pentru că parcarea respectivă nefiind amenajată nu puteam să cântărim maşina. Am basculat maşina, am încărcat-o înapoi, după ce s-a egalizat, apoi am dus marfa la destinaţie. Ulterior, la 10 zile, am aflat că avem un dosar penal. Marfa respectivă avea toate documentele necesare.

S-au făcut şi se fac în continuare nişte abuzuri. Tatăl meu avea o legătură de prietenie cu Şeful Poliţiei Rutiere din Corabia de peste 20 de ani, se cunoaşteau din liceu. Nu putem să trăim singuri pe pământ. Cu toţii avem cunoştinţe şi prieteni. Asta nu înseamnă că l-a favorizat cu ceva“, a declarat fiul omului de afaceri.

Mai mult >> de la sursa

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.