Desi nu are nici pamint de flori, Dana BANU a incasat subventie agricola din activitati agricole de 12.929 lei!

10 Mai 2023, 22:00 | 1857 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Dana Banu

Desi nu are nici pamint de flori, Dana BANU a incasat subventie agricola din activitati agricole de 12.929 lei! Singurul lucru cu care face agricultura e o remorca agricola botezata "Remo" din 1994, pe care o ataseaza fie la Volvo, fie la Ford, caci cu Dacia din 1979 ara, seamana, praseste si culege roadele pamintului!

https://gnm.ro/documents/kjfv38zan.pdf

Conform declaratiilor de avere si de interese depuse la Garda Nationala de Mediu, de catre ea in persoana nu are pamint, animale, tractor, semanatoare, disc, combina nici animale, cu care sa lucreze sau sa le creasca pentru oua, lapte, carne si de pe urma carora sa incaseze subventie agricola sau arenda, caci poate nu are notiune termenilor si le confunda!

Si nici o firma nu mai are, a radiat-o si pe aia, pe care voia, sa faca pensiune, cind era director la Ministerul Turismului!

https://gnm.ro/documents/1l202gzube2.pdf.

Asadar de unde subventie agricola? Doamna Banu a intrebat-o subalterna dinsei, pe comisara Horumba, al carei sot este sef la APIA: "Gabita, de unde imi pica pleasca asta in cap cu subventia agricola, ca am fost la manichiura si nu mai am pamint sub unghii? Tu stii fata? Il suni pe Nicu? Hai te pup, ca miine ajung si eu saptamina asta la serviciu!"

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Acdc pe 11 Mai 2023, 16:42
#5
Repetenți
Doamna aceasta totuși are ceva studii . Dar ce facem cu restul ? Ar trebui sa avem acces la pregătirea pe care o au ca la declarația de avere,sa vedeți atunci minuni .spălători auto,șoferi,casieri,aramuriei,femei de servicii,lactusi,electricieni,gardieni,amante.șamd cu diplome false au ajuns șefi,șefuleți,directori,senatori,deputați și ne mai miram ca nu sunt bani pentru pensii .Cum au încasat ăștia salarii cu diplome nașpa .Alo DNA se aude ? Că la c*rtea de conturi este închis . 3000 diplome nașpa ori 7-8000 salariu pe luna ? De la ăștia trebuie tăiat nu de la magistrați .
Dan pe 11 Mai 2023, 11:40
#4
Iesiti la vot...
Avem ce meritam pentru ca cei care ies la vot sunt toti bugetari deci ei votează psd..pnl iar restul stau acasa...stiu ca multi spun ca nu au cu cine sa voteze dar partidele mici ar trebui sa aiba o sansa sa intre in parlament...PDU...este unul dintre ele...
Nina pe 11 Mai 2023, 07:58
#3
Astia sunt conducatorii de azi
Cine-o tine in brate pe parapanta asta?Ce fel de conducatori sunt in Teleormanul asta?Chiar nu se gaseste nimeni sa schimbe incompetentii si hotii cu oameni capabili si bine pregatiti pentru a conduce institutii ale statului?
Gheorghe pe 11 Mai 2023, 00:53
#2
Cititorul sait.
Poate a luat pământ pentru garsoniera la întreprinderea care nu dă pe nimeni afară (CIMITIR)
Valentin pe 10 Mai 2023, 23:09
#1
Ea e pămînt de flori!
Adică e tufa de Venetia
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.