Cum s-a pricopsit Mediul cu Dana Banu cea numita "Rezerva"!

07 Mai 2023, 17:43 | 1754 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dana Banu

 Simplu, jupan Liviu avea nevoie de o femeie de incredere, care sa nu il mai supere cu controale la balastiere, statia de asfalt si betoane, atit de mult necesare Teldrumului!

Initial, desemnata pentru postul de Prim-Comisar pe responsabila de mediu de la Teldrum, doamna Voicu Mariana. Constiincioasa femeia s-a dus la primul concurs organizat pentru acest post in anul 2012, doar ca a avut surpriza sa ii fie respins dosarul, intrucit era doar subinginera!

La al doilea concurs din anul 2012 nu s-a mai dus nimeni! Abia la al 3 lea concurs, din anul 2013, s-a prezentat Dana Banu, care s-a descurcat foarte bine la oral! La scris: nota mica intre 5 si 6, caci verba volant, dar scripta manet, adica chiar daca Liviu Dragnea a convocat-o pe Rovana Plumb-Ministrul Mediului si Sefa Organizatiei de Femei-PSD, care l-a convocat si ea pe Comisarul General Florin Diaconu si care a transmis biletelul rosu cu numele cistigatoarei comisiei de concurs, nu se putea mai mult!

Initial, Dana nu vroise sa accepte postul, caci locul caldut de la Centrul de Management al Apei Turnu-Măgurele (asociatie fantoma) fusese special infiintata pentru ea, sotul si inca doi putoi! Ajunsa la Bucuresti ca sa cistige concursul (cu doar ea concurenta, deci nu putea iesii pe locul 2), se spune ca a vrut sa se angajeze la unul din saloanele de masaj din zona Piata Alba-Iulia, caci salariul de sefa la mediu, era cit cistiga ,,o fata muncitoare" , din zona, intr-o zi!

Oricum ea se specializase in Olanda, la un proiect al Primariei Islaz, fusese la Amsterdam, vazuse canalale, ii placuse, ba chiar exclamase: "Mama ce frumoasa e Venetia! Dar unde sint gondolele si de ce nu se vorbeste italiana-romena?" 

"Rezerva" i se spune caci, nea Liviu a tinut-o mereu in stand-by, chiar si atunci cind a ajuns director in Ministerul Turismului-responsabila cu cearsafuri din hoteluri! Niciodata pe gazon in mijlocul actiunii, doar pe banca de rezerve!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Viorel pe 09 Mai 2023, 08:28
#3
Subinginerii conduc azi
Parapanta asta este una din multele promovate prin TR si Buc*resti,care i-au dat cu fruntea-n buric jupanului.
O temporar! pe 08 Mai 2023, 20:03
#2
Madam Voicu a mai tare!
Înghețau toți inspectorii de mediu, cînd intră în gardă! Dănuța punea vocea cu miere in glas și se făcea preș! Am văzut și la gardă și la agenție,deși era micuța ca statura, cu voce blindă de bunica, impunea respect! Și profesionista 100%!
Star pe 08 Mai 2023, 14:41
#1
GIO
Așa cum sa pricopsit ANA F TR cu Mututuna Florentina adusă de famiglia Bădălau cu susținerea lui Tunaru, ospătarul lui lLivache
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.