1 Mai sarbatorit anticipat. Foto Primari din Olt si Teleorman s-au intalnit sa manance niste proiecte cu mustar si sa bea niste fonduri europene

30 Aprilie 2023, 13:27 | 5388 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primari din Olt si Teleorman

La asta se rezuma intalnirea dintr-un local: primarii mananca niste mici cu mustar pentru ca cetatenii, din localitatile pe care le conduc, sa beneficieze de conditii cat mai bune.

Ei au spus ca s-au unit (la restaurant), sa faca un parteneriat, ca sa acceseze fonduri europene (sa manance niste mititei) pentru binele cetatenilor din localitatile lor.

Primarul din Gura Padinii, primul din stanga, s-a documentat din meniu si a comandat 10 proiecte mici cu mustar, pentru binele cetatenilor. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
1 pe 04 Mai 2023, 21:23
#3
Primari
Carjan, băiat deștept, îl știu din liceu. Ceilalți.......!
Crys pe 02 Mai 2023, 09:44
#2
???
Vai de ei,nu sunt in stare sa acceseze bani europeni că nu pot fura de acolo,se apropie alegerile și ce au zis,hai sa ne mai adunam și noi să zică lumea că facem ceva .Comunele sunt aproape la fel că în 89,sunt disponibili bani europeni degeaba dar trebuie oameni că să poată să fie accesați,ei au angajat oameni doar pe criterii politice și.cumetrii,nu oameni capabili .
Islazean pe 01 Mai 2023, 09:33
#1
????
Și ale Geară unde este, la bucătărie ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.