De unde i se trage tupeul lui Enculescu, patronul fabricii Encon Turnu Magurele

25 Aprilie 2023, 11:28 | 4587 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Encon

Enculescu Florin Nelu pare sa fie din localitatea Dobroesti, Ilfov.

Enculescu Silviu Iulian, fiul, este consilier local. Enculescu Alexandru - consilier local si Enculescu Valentin Marian este viceprimar. Firma SC F Enculescu COM SRL are sediul in localitatea Dobroesti, la Turnu Magurele este o sucursala.

Cel mai mare nume din neamul lui Enculescu pare sa fie Ovidiu Enculescu, patronul editurii RAO si un apropiat al lui Voiculescu, Nastase, Firea, etc.

Nu avem dovezi despre legaturi dintre Encon si RAO, dar Sarbu Alina, fosta angajata a lui Enculescu, a fost facuta praf intr-o emisiune la trustul lui Voiculescu, iar patronul fabricii a fost scos baiat cuminte. 

Totul despre Enculescu

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ganditi atunci cand aveti pareri pe 25 Aprilie 2023, 13:31
#2
Istetului de la #1 care mananca numai "bune"
Am remarcat educatia dupa felul in care ti-ai spus parerea despre articol.Comentariu specific Antenei 3.In schimb,nu inteleg cine poate tine cu forta un angajat?Cine mai are putina demnitate si ceva in cap,isi vede de drumul lui si cauta un serviciu de care sa fie multumit si conform pregatirii.Azi,cu doar cateva clase si fara o minima experienta,au pretentii salariale pe care nu le poate indeplini aproape niciun angajator.Deci,fiecare e liber sa faca ce doreste in propria c*rte,si fiecare sa munceasca acolo unde-i place si unde stie ca poate face fata.
Contele Mapucci de Daravella pe 25 Aprilie 2023, 12:27
#1
Nedumerire
Dacă nu aveți probe de ce mâncați căcat aiurea?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.