Ilia Dragnev! Cum cine? Omul rusilor in Romania - Liviu Nicolae Dragnea!!!

24 Aprilie 2023, 21:47 | 1351 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

De ce si-a dat demisia din postul de ministru de interne? I-a pus Basescu sa vizioneze niste inregistrari video cu el si tovarasi de la Moscova, ca la cinematograf!!!

Si d'asta i-a dat la temelie si inteligence-ul romanesc, caci el se pregatea sa privatizeze: Hidroelectrica, NuclearElectrica, Portul Constanta, Canalul Dunare-Marea Neagra, Romgaz, CFR SA, Posta Romana si alte firme prin Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, pe care sa il predea rusilor, prin oligarhul rus Viatcheslav Moshe Kantor, care se află, în prezent, pe lista persoanelor sancționate de Uniunea Europeană în contextul războiului din Ucraina.

El deţine o avere estimată la 11,3 miliarde de dolari, potrivit forbes.com, şi e acționarul principal al Acron Group – unul dintre cei mai mari producători de îngrășăminte din Rusia. Asa ca zvonurile ca are avere in Basarabia, pe numele lui ginerica Alex Mataev, in regiunea Balti, obladuita de Ilan Shor sint adevarate!

Precum zvonul ca: Teldrum nu a fost a lui, nu este si nu va fi a lui intii fabrica de bani! Dar nici o grija, a plecat Codruta la vinatoare si in Republica Moldova!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Star pe 27 Aprilie 2023, 12:04
#5
Comparatie2
Pârvulescu încă nu este la pușcărie . Pe la instanțele din Buc*rești se judeca dosarul diplomelor false din Teleorman,cap de lista cine credeți ca este? …Pârvulescu cu toată familia plus trei sferturi din administrația publica . Pârvulescu a înțesat instituțiile din Teleorman numai cuoameni prosti/obedienții /corupți cu diplome false pentru ai proteja si spală firmele . De Hoția cu diplomele false nu vorbește nimeni,deocamdată . Presa plătită nici atât,,,,știe ia de ce . Ce de bani a băgat Spagulescu in Dinsa !!!!
Radunovici Stoianov pe 27 Aprilie 2023, 10:53
#4
Comparație
...Care este diferența intre Dragnea și Pîrvulescu de la liberali ...tot din Teleorman?
Ștefan pe 25 Aprilie 2023, 17:20
#3
-/;(€€&&&&
Viorica dancila l-a dat de gol in Israel Ca Dragnea trădează. Și ca are legături cu rușii ,Dragnea. A trădat peste tot pe unde a trecut,,pe Coldea,statul paralel, dar pe Bunul Dumnezeu. Nu a reușit sa -l trădeze,așa va fi și cu fiul sau care a lăsat. Muncitorii fără mincare(alimente). De la ferma salcia,Comuniștii nu au făcut așa ceva ce a făcut fiul lui Dragnea .
Sica pe 25 Aprilie 2023, 10:02
#2
Stimata redactie,
Va rugam sa nu mai dati stiri cu acesti infractori dovediti si morti politic.Orice pomenire a numelor lor,trezeste si activeaza mintea tuturor prostilor,ametitilor si a asistatilor social,pomanagii din campaniile electorale.ADEVARUL ESTE NUMAI CEEA CE SE VEDE!Acest monstru cu chip de om a tinut in saracie,minciuna si distrugere intreg judetul Teleorman,iar pentru cei ce nu cred si se fac ca nu vad ce a lasat in urma lui,poftesc pe oricine sa vina sa locuiasca si sa traiasca,cu afaceri sau nu,in Teleorman.
Marius pe 25 Aprilie 2023, 06:50
#1
"FARA CUVINTE"
Stimati cetateni, mai ales cei care tot il ridicati in slavi pe Dragnea, voua vi se pare normal cat a furat omul asta(Dragnea Liviu, nu altul!)? De cate ori a ajuns PSD-ul la guvernare, si mai ales in epoca Dragnea, trebuie sa fi aparut tot felul de "ghidusii", combinatii in detrimentul intregii tari... Rusine, rusine,....fara cuvinte!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.