Nutu Dragnea despre Liviu Dragnea: ''Era foarte injurat la Rahova, caci a avut legile in mina!"

23 Aprilie 2023, 08:45 | 2144 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragnea

Nutu Dragnea despre Liviu Dragnea: ''Era foarte injurat la Rahova, caci a avut legile in mina!" LNG nu a cerut protectie direct ci a cerut cineva pentru el!

https://www.youtube.com/watch?v=-9gOuNPHh-0

Plus ca Mustaciosul avea porecla de ,,Scursura"! Din puscarie a comandat maneaua: ,,Liviu Dragnea-PSD!" , semn ca protectia a fost acordata si putea sa se duseze in siguranta, chit ca el mai scapa sapunul pe jos!

https://www.youtube.com/watch?v=X3bATZa5lXQ

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Floricel pe 23 Aprilie 2023, 13:10
#3
Ai dreptate,Suny
Nemernicul asta de Dragnea a tinut Teleormanul in saracie si intuneric atatia ani,crezand ca-i merge si cu tara.Uite ca cineva s-a prins si l-a trimis acolo unde merita.Dupa cum se vorbeste prin targ,vor urma si alte invinuiri din sfera infractionala,in care a baltit atatia ani,insotite de noi si usturatoare pedepse.La multi ani,si la cat mai multe pedepse!Fostii colegi de la University of Rahova te asteapta cu drag si mult interes.
Suny boy pe 23 Aprilie 2023, 10:20
#2
INFRACTORI DE DIFERITE TIPURI
Unii fara carte,camatari si tortionari,unii cu carte si extrem de hoti si de tradatori,iar altii doar niste tarani parveniti si lafel de hoti si de tradatori.Dumneavostra puteti sa-i identificati singuri,aveti paleta intreaga.
Hui a pe 23 Aprilie 2023, 09:18
#1
Adevăratul. Iese întodeauna
Liviu. Dragnea a trădat de. Cind a fost copil atunci da in Gîț prietenii de la Segarcea cu,care se juca,apoi in politica a trădat totul inclusiv marele psd și membrii partidului și a culminat cu generalul Coldea,cae a fost trădat de livache,dar fiul sau l-a răzbunat pe Coldea și l-a trădat și futut in gura pe Dragnea alături de Ilie Dragne și putineanu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.