Bancuri noi cu politisti: "Vor scrie amenzile la tableta, le vor scoate la imprimanta, le vor semna cu token-ul si vor lua spaga cu cardul!" Haha-hahaaaaaa...

23 Aprilie 2023, 05:37 | 943 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Tableta

Intrucit scrisul de doctor e descifrat doar de farmacist, iar cel de politist de la rutiera e indescifrabil, de genul "ba nici eu nu imi dau seama ce am scris", Politia face un arc peste timp si trece, de la politistul analfabet, la politistul analfabet cu tableta!

Deci nici o modificare, doar ca limba romana scrisa gresit va avea si parte tiparita zilnic, gen ,,Gazeta de perete Politia Rutiera"! Perlele de la bac vor pali in fata perlelor de la rutiera! Ce isi prindeau urechile in capsatoare inainte, sa vedeti cit o sa stati, sa asteptati procesul-verbal acuma!

E greu limba romana , caci literele de tipar e diferite de cele de mina!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Opriii pe 27 Aprilie 2023, 09:16
#4
Eu
Dar de cr..an op...an?că scrie cu autocorectorul tlefonului nu spuneti?si umblă cu o bagaboanta de-au rânduit-0 toti amicii lui n-a scapat unu. Si el e prost si se crede vrun geniu.el și toți amicii lui sânt niște distruși
pe 24 Aprilie 2023, 11:55
#3
raspuns
Ca noaptea
. pe 24 Aprilie 2023, 09:17
#2
.......
nu cred, marele sef e prost rău !?
Gygy pe 23 Aprilie 2023, 16:29
#1
Militie
Vai de capul lui ghigeanu-analfabet cu diploma de bac după 4,5 încercări.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.