Turnu Magurele - Cinema Flacara nu ruleaza filme. Sportul nu este promovat. Tinerii trebuie sa stea pe telefoane, in localuri si sa consume droguri

21 Aprilie 2023, 14:55 | 1205 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cinema Flacara

S-a renovat Cinema Flacara, dar nu ruleaza filme. Avem baze sportive fara ca tinerii sa fie atrasi catre sport.

Multi copii au abandonat s-au nu pot fi dusi la fotbal pentru ca au fost goniti la Ciuperceni. Copiii trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii si trebuie atrasi catre sport.

Primaria trebuie sa organizeze competitii pentru toate sporturile. Bazele sportive au tarife de intrare si sunt mai mult goale, bineinteles, cand nu joaca vipurile.

Cetatea este alcatuita din jucatori din afara orasului si a zonei din jurul orasului, straini. Spectatori nu vin pentru ca nu au ce sa vada. 

Cinema Flacara nu ruleaza filme pentru ca tinerii ar pleca din localuri si cluburi.

Degeaba avem daca nu le folosim. Incurca interesele smecherilor. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
ROMEO pe 22 Aprilie 2023, 18:26
#1
CE ATATA GRABA,AVETI NETFLIX
PRIMELE LUCARI DE RENOVARE AU INCEPUT INAINTE DE ANUL 2000,CU TERMEN DE FINALIZARE PRIN 2003 ORI 2004.CE VRETI,AU TRECUT DOAR 23 D2 ANI,TIMP IN CARE NU A FOST TIMP DECAT DE FURAT.DE CONSTRUIT VOR CONSTRUI NEPOTII SI STRANEPOTII VOSTRI.IAR IN PRIVINTA SPORTULUI DIN TURNU MAGURELE,ENERGIE SI BANI SUNT NUMAI PENTRU FOTBAL.AU DISPRUT RAND PE RAND TOATE DISCIPLINELE SPORTIVE,SI A RAMAS DE DISCUTAT DOAR DESPRE O DISCIPLINA LA CARE SUNTEM REPETENTI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.