Fete vechi si bune pleaca de la Triconf Textil Turnu Magurele

18 Aprilie 2023, 20:15 | 2036 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Triconf

In ultima perioada, Triconf Textil este parasita de fetele vechi si bune. Din ce cauza se intampla acest lucru?

Organizarea si gura mare a sefelor a dus la acest exod. Calitatea a scazut pentru ca astia sunt oamenii. Altadata era altceva. La momentul actual e balamuc generalizat. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Asta se va intampla si prin alte parti pe 19 Aprilie 2023, 10:55
#2
Nu exista perspective pentru Tr.Magurele
Acolo predomina slugile si lingusitorii.Interesul conducerii orasului pentru forta de munca,crearea de noi loc*ri de munca si apararea drepturilor angajatilor,se situeaza la un nivel minim ce tinde catre o.Bataia de joc a unor angajatori,modul in care sunt retribuiti si felul in care le sunt respectate drepturile,i-a facut pe multi dintre ei sa paraseasca orasul.In c*rand,majoritatea covarsitoare a celor ce mai au un loc de munca,va fi cea a bugetarilor.Totul trebuie sa fie controlat de catre politic si sa se urmeze numai sfaturile si ordinele celor ce azi,cu rusine si ticalosie,ne conduc si ne saracesc.Sa tineti minte,pe ei nu-i intereseaza cat de bine sau rau traiti,cat de greu va gestionati amaratele de venituri,cum va platiti facturile si taxele si impozitele,si cat de departe este un viitor mai bun pentru copiii si nepotii vostri.Pe ei nu-i intereseaza decat voturile pe care le primesc odata la 4 ani,punct.Cum le obtin,numai dracu stie.
Imperial pe 19 Aprilie 2023, 10:22
#1
Încotro
Sunt așteptate la Imperial, pauză de țigară de câte ori vrei în timpul programului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.