Mesajul primarului din Turnu Magurele cu ocazia Pastelui. El se compara cu turnenii saraci. Perioada dificila e de cand sunteti voi la putere. Cica sa avem rabdare.

14 Aprilie 2023, 12:42 | 1073 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cuclea
"În prag de sărbătoare, doresc să transmit tuturor turnenilor să primească lumina sfântă și să celebreze Învierea Domnului cu sănătate și liniște în suflet.
Deși traversăm cu toții o perioadă dificilă, vă îndemn să nu vă pierdeți credința și speranța că vor veni clipe mult mai bune și mai frumoase.
Am certitudinea că numai împreună vom putea depăși cu bine orice provocare, iar la capătul acestui drum anevoios vom deveni cu toții mai puternici.
Aveți grijă de dumneavoastră și de semenii ce vă înconjoară, chiar dacă unii dintre aceștia nu sunt atât de aproape, fizic, pe cât v-ați fi dorit.
Hristos a înviat!
Primar Dănuț Cuclea."
 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
sosoiu pe 19 Mai 2023, 13:32
#3
piticul indurerat
javra,pentru ce suferi?pt saracii orasului?
Fost coleg pe 18 Aprilie 2023, 10:56
#2
Astea nu sunt vorbele primarului
Cred că tot ăla care a scris și atunci cu apa că se da drumu in maxim 5 ore ...

Sunt oameni care prin prostiile lor al trage in jos pe Primar ....Oameni buni ati văzut și în noaptea dintre ani ...lumea te iubește când ieși tu că Primar și dai un mesaj chiar și video nu mai lăsa toți.... Să transmită mesaje in numele Primarului că mai mult rău ai faceți,nu bine....pentru că nu sunteți capabili...ori din cauza stăriiiii... ori din cauza inocentei ori a lipsei de pregătire social politic ...poate că nu suntem luați în seamă la ce scriem pe aici dar o sa vă dați seama la (alegeri)

Hotii ne conduc de peste 30 de ani pe 15 Aprilie 2023, 09:43
#1
Un fatarnic ca si Mohanu
Sa aiba parte de sarbatori si toate celelalte urari pe care le-a adresat,asa cum au parte majoritatea romanilor.Piticule,nu-ti tremura mana cand primesti lunar purcoiul ala de bani,nu te saturi,si mai bagi mana si prin alte loc*ri?Sa va judece cel pe care-l tot pomeniti mereu,si fata de care nu aveti pic de credinta si onestitate,falsilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.